ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: Παραιτούνται υπουργοί για να γίνει ανασχηματισμός

Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2011, 22:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κύπρος: Παραιτούνται υπουργοί για να γίνει ανασχηματισμός
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα βήμα πριν από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης του βρίσκεται ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος συγκάλεσε για σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για να ζητήσει από όλους τους υπουργούς να θέσουν τις παραιτήσεις τους στην διάθεσή του.
Ένα βήμα πριν από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης του βρίσκεται ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος συγκάλεσε για σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για να ζητήσει από όλους τους υπουργούς να θέσουν τις παραιτήσεις τους στην διάθεσή του. Χθες σε γραπτή δήλωσή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτίθεται να προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, θέμα, προσθέτει το οποίο θα συζητήσει με το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ, που συμμετέχουν στο παρόν κυβερνητικό σχήμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνεχίζει ο κύριος Στεφάνου, είναι πανέτοιμος να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ για συζήτηση των θεμάτων που έχει εγείρει.

Θεωρούμε όμως, σημειώνει, ότι είναι αντιδεοντολογικό τα διάφορα θέματα που εγείρονται από μέρους του Δημοκρατικού Κόμματος, που συμμετέχει στην κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να τα μαθαίνει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Θα μπορούσε, υποδεικνύει ο κύριος Στεφάνου, ο κύριος Καρογιάν να επικοινωνήσει πρώτα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις του κόμματός του.

Χαρακτηρίζει ακόμη αντιδεοντολογικό να καλεί το ΔΗΚΟ τους υπουργούς του να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr