ΔΙΕΘΝΗ

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 16 του!

Δημοσίευση 6 Αυγούστου 2011, 12:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 16 του!
Facebook Twitter Whatsapp
Ένας μεξικανός έφηβος πρόκειται να αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο σε ηλικία 16 ετών. Το «παιδί θαύμα» Αλέξις Αλμασάν πρόκειται να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο της Πόλης του Μεξικού στις 18 Αυγούστου, γράφει στην ιστοσελίδα της η Univision Noticias.
Ένας μεξικανός έφηβος πρόκειται να αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο σε ηλικία 16 ετών. Το «παιδί θαύμα» Αλέξις Αλμασάν πρόκειται να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο της Πόλης του Μεξικού στις 18 Αυγούστου, γράφει στην ιστοσελίδα της η Univision Noticias. Μάλιστα, ο Αλέξης βρίσκεται ήδη στο τέταρτο έτος των σπουδών του στην Ιατρική στο πανεπιστήμιο Panamericana και συμμετέχει στην έρευνα για τον διαβήτη στο Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού. Μαζί με τους γονείς του, ίδρυσε ένα κέντρο για χαρισματικά παιδιά.

Ο Αλμασάν εγκατέλειψε το σχολείο στα εννέα του. Από τα τέσσερά του χρόνια προκαλούσε προβλήματα στους δασκάλους του με την κακή συμπεριφορά του, τα μαθησιακά προβλήματα και το έλλειμμα προσοχής που εμφάνιζε.

Ωστόσο, τα ξεπέρασε αυτά τα προβλήματα και στα 12 του πήρε απολυτήριο Γυμνασίου.


Σημειώνεται πως επέλεξε να παραμείνει στο Μεξικό ενώ είχε δεχθεί προτάσεις από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.
   


Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr