ΔΙΕΘΝΗ

Κανονικά οι πτήσεις στη Γερμανία

Δημοσίευση 9 Αυγούστου 2011, 07:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κανονικά οι πτήσεις στη Γερμανία
Facebook Twitter Whatsapp
Κανονικά θα πραγματοποιηθουν σημερα οι πτήσεις στη Γερμανία, καθως οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να αναστείλουν τη σταση εργασίας που ειχαν προγραμματισει για τις 6 το πρωί.
Κανονικά θα πραγματοποιηθουν σημερα οι πτήσεις στη Γερμανία, καθως οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να αναστείλουν τη σταση εργασίας που ειχαν προγραμματισει για τις 6 το πρωί. Ειδικότερα, η γερμανική διαχείριση της ασφάλειας της αεροπορίας (DFS) καθώς και ο εργοδότης των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων, προκειμένου να επιτευχθεί μια οικονομική συμφωνία που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Σε αντίθετη περίπτωση, εάν οι ελεγκτές δεν άλλαζαν την απόφασή τους και ξεκινούσαν απεργία, χωρίς προηγουμένως να έχουν φτάσει στην επίλυση της διαμάχης που έχουν με το συνδικάτο, θα αναγκάζονταν να σπάσουν τις απεργίες τους, καθώς υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη, για αυτόματη ακύρωση της απεργίας, εφ' όσον δεν οργανωθεί κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr