ΔΙΕΘΝΗ

Βουλγαρία: Αποφασίστηκε η συνέχιση λειτουργίας του διυλιστηρίου Neftochim

Δημοσίευση 11 Αυγούστου 2011, 14:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βουλγαρία: Αποφασίστηκε η συνέχιση λειτουργίας του διυλιστηρίου Neftochim
Facebook Twitter Whatsapp
Το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της Βουλγαρίας επικύρωσε την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου της Σόφιας, που έδινε τη δυνατότητα στο διυλιστήριο Neftochim της Lukoil στο Μπουργκάς να συνεχίσει τη λειτουργία του, παρά την αναστολή της σχετικής άδειας από τη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων της χώρας.
Το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της Βουλγαρίας επικύρωσε την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου της Σόφιας, που έδινε τη δυνατότητα στο διυλιστήριο Neftochim της Lukoil στο Μπουργκάς να συνεχίσει τη λειτουργία του, παρά την αναστολή της σχετικής άδειας από τη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων της χώρας. Η τελευταία είχε λάβει αυτή την απόφαση, καθώς έκρινε πως δεν τηρήθηκαν οι προθεσμίες για την εγκατάσταση του εξοπλισμού καταμέτρησης και ηλεκτρονικής μετάδοσης, σε πραγματικό χρόνο, των δεδομένων για την κίνηση των υγρών καυσίμων του Neftochim.

Την 1η Αυγούστου, το Διοικητικό Δικαστήριο της Σόφιας αποφάσισε να "παγώσει" την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων για αναστολή της άδειας λειτουργίας του διυλιστηρίου Neftochim, κρίνοντας πως υπάρχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος, που επιβάλλουν αυτή την εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr