ΔΙΕΘΝΗ

Κλέφτης προδώθηκε από τη... μασέλα του!

Δημοσίευση 12 Αυγούστου 2011, 17:01 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κλέφτης προδώθηκε από τη... μασέλα του!
Facebook Twitter Whatsapp
Πολλοί εγκληματίες και παράνομοι προδίδονται από αντικείμενα που έχουν αφήσει από απροσεξία στον τόπο του εγκλήματος. Στην περίπτωση ενός τσαντάκια από τη Βραζιλία, το αποδεικτικό στοιχείο που τον «έκαψε» είναι μάλλον πρωτότυπο!
Πολλοί εγκληματίες και παράνομοι προδίδονται από αντικείμενα που έχουν αφήσει από απροσεξία στον τόπο του εγκλήματος. Στην περίπτωση ενός τσαντάκια από τη Βραζιλία, το αποδεικτικό στοιχείο που τον «έκαψε» είναι μάλλον πρωτότυπο! Ο δράστης άρπαξε την τσάντα μιας γυναίκας στην πόλη Σεβερίνα και κατάφερε να ξεφύγει αφήνοντας όμως πίσω τη... μασέλα του. "Τράβηξε την τσάντα μου και έφυγε τρέχοντας", αφηγήθηκε η Σιλβίνα Τζουλιέτα Φερέιρα στον τοπικό Τύπο.

Η είδηση διαδόθηκε γρήγορα στη μικρή κοινότητα και ο κλέφτης θα κοιμόταν ήσυχος αν ένας κάτοικος δεν έβρισκε τη μασέλα του δράστη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν έτσι πολύ γρήγορα να εντοπίσουν τον... απρόσεχτο Μίλτον Σεζάρ ντε Ζεζούς, 34 ετών, που πάνω στη βιασύνη του ξέχασε τα δόντια του στον τόπο του εγκλήματος.

"Του είπαμε να φορέσει τη μασέλα και του ταίριαζε γάντι. Δεν μπορούσε να ισχυριστεί ότι δεν ήταν δική του", είπε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Απαρεσίδου Μαρτίνς. Ο Σεζάρ ντε Ζεζούς όχι μόνο συνελήφθη αλλά παρέμεινε και χωρίς δόντια: η αστυνομία κατάσχεσε τη μασέλα ως "πειστήριο" του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr