ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: Πορεία αγανακτισμένων για τη φονική έκρηξη

Δημοσίευση 17 Αυγούστου 2011, 14:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κύπρος: Πορεία αγανακτισμένων για τη φονική έκρηξη
Facebook Twitter Whatsapp
Οι «αγανακτισμένοι» πολίτες συνεχίζουν την πορεία 300 χιλιομέτρων, στη μνήμη των θυμάτων της έκρηξης στο Μαρί, στις 11 Ιουλίου, πορεία που θα καταλήξει απόψε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση.
Οι «αγανακτισμένοι» πολίτες συνεχίζουν την πορεία 300 χιλιομέτρων, στη μνήμη των θυμάτων της έκρηξης στο Μαρί, στις 11 Ιουλίου, πορεία που θα καταλήξει απόψε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση. Η πορεία άρχισε την περασμένη Πέμπτη από την Πάφο και πέρασε από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου και από πολλά χωριά, καθώς και από το σημείο της έκρηξης στη ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκης".

Εκπρόσωπος των "πεζοπόρων" δήλωσε ότι σκοπός της πορείας είναι η απότιση φόρου τιμής στους νεκρούς της βάσης. Πρόσθεσε ότι εν αναμονή συνάντησής τους με τον Πρόεδρο Χριστόφια οι 'πεζοπόροι' θα διανυκτερεύσουν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

"Αύριο το πρωί ελπίζουμε πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα δεχθεί την αντιπροσωπεία μας, έστω και για δέκα λεπτά", είπε ο εκπρόσωπος.

Οι "πεζοπόροι" αρνήθηκαν να έχουν συνάντηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, επιμένοντας να γίνει δεκτή αντιπροσωπεία τους από τον Πρόεδρο Χριστόφια.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr