ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Σάλος με σειρά του κρατικού καναλιού που σατιρίζει την πρωθυπουργό Γκίλαρντ

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2011, 10:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αυστραλία: Σάλος με σειρά του κρατικού καναλιού που σατιρίζει την πρωθυπουργό Γκίλαρντ
Facebook Twitter Whatsapp
Δεν της φτάνουν της Αυστραλής πρωθυπουργού όλα όσα έχουν οδηγήσει στο ναδίρ την δημοτικότητά της, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ήρθε και μια νέα κωμική σειρά -η οποία μάλιστα προβάλλεται από το κρατικό κανάλι του ABC- για να την σατιρίσει.
Δεν της φτάνουν της Αυστραλής πρωθυπουργού όλα όσα έχουν οδηγήσει στο ναδίρ την δημοτικότητά της, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ήρθε και μια νέα κωμική σειρά -η οποία μάλιστα προβάλλεται από το κρατικό κανάλι του ABC- για να την σατιρίσει. «Σπίτι με την Τζούλια» (At Home with Julia), είναι ο τίτλος της σειράς που έχει ήδη προκαλέσει πολλές συζητήσεις αφού, βασικά, σατιρίζει την πρωθυπουργό σε στιγμές καθημερινότητας. Τον μεγαλύτερο θόρυβο, όμως, αναμένεται να προκαλέσει το τρίτο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης και δείχνει την Τζούλια Γκίλαρντ (την υποδύεται η ηθοποιός Αμάντα Μπίσοπ) να κάνει έρωτα με τον σύντροφό της Τιμ Μάθισον (Φιλ Λόιντ) τυλιγμένοι με μια αυστραλιανή σημαία! Κάποια στιγμή εμφανίζεται και ένα σκυλάκι το οποίο φωνάζουν Μπιλ Σιόρτεν (το όνομα του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας).

Η σειρά σατιρίζει και άλλους πολιτικούς, αλλά η σκηνή με τη σημαία εξόργισε τους τηλεθεατές και κυρίως τους συντηρητικούς. «Είναι εξωφρενικό. Είναι προσβλητικό. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για τη σημαία μας», είπε ο πανεπιστημιακός καθηγητής και γνωστός μοναρχικός Ντέιβιντ Φλιτ.

Ο εκπρόσωπος των παραγωγών της σειράς δήλωσε από την πλευρά του: «Όλοι και σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιούν τη σημαία και δεν νομίζω ότι είναι έλλειψη σεβασμού, αν το κάνει και η πρωθυπουργός».