ΔΙΕΘΝΗ

Μπρούνι: «Η εγκυμοσύνη μου δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους»

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2011, 09:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μπρούνι: «Η εγκυμοσύνη μου δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους»
Facebook Twitter Whatsapp
Η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, δήλωσε σε συνέντευξή της στο BBC ότι δεν μιλάει για την εγκυμοσύνη της επειδή είναι «προληπτική» και θεωρεί ότι το θέμα αυτό «δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους».
Η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, δήλωσε σε συνέντευξή της στο BBC ότι δεν μιλάει για την εγκυμοσύνη της επειδή είναι «προληπτική» και θεωρεί ότι το θέμα αυτό «δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους». «Είμαι προληπτική και γι' αυτό είμαι πολύ προσεκτική ...για το λόγο αυτό δεν μιλάω», τόνισε στην συνέντευξή της στην δημοσιογράφο Κριστίν Οκράν, η οποία θα μεταδοθεί αύριο Τρίτη από το BBC World Service.

«Δεν υπάρχει κάτι σημαντικό να πω. Υπάρχουν τόσες γυναίκες που περιμένουν παιδί. Το θέμα αυτό δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους», πρόσθεσε η Κάρλα Μπρούνι.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Γαλλίας που ένας εν ενεργεία πρόεδρος γίνεται πατέρας.

Η Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει πως γοητεύτηκε από τις γνώσεις βοτανολογίας του Σαρκοζί τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας τους. «Ήξερε στα λατινικά τις ονομασίες όλων των λουλουδιών. Περπατούσαμε στους κήπους και μου εξηγούσε τα πάντα για τις τουλίπες και τα τριαντάφυλλα και σκέφτηκα πως πρέπει να παντρευτώ αυτόν τον άντρα. Ήταν απίστευτο...», εξομολογείται.