ΔΙΕΘΝΗ

Στα Σκόπια σήμερα ο Ερντογάν

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2011, 09:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στα Σκόπια σήμερα ο Ερντογάν
Facebook Twitter Whatsapp
Επίσημη επίσκεψη στα Σκόπια πραγματοποιεί από σήμερα, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο θα υποδεχτεί στο αεροδρόμιο των Σκοπίων ο ίδιος ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.
Επίσημη επίσκεψη στα Σκόπια πραγματοποιεί από σήμερα, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο θα υποδεχτεί στο αεροδρόμιο των Σκοπίων ο ίδιος ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση των Σκοπίων, οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών θα επισκεφθούν τους χώρους του ανακαινισμένου κτιρίου του αεροδρομίου των Σκοπίων, την εκμετάλλευση του οποίου έχει αναλάβει από πέρυσι και για τα επόμενα 20 χρόνια, η τουρκική εταιρεία ΤAV.

Ακολούθως οι κ.κ. Γκρούεφσκι και Ερντογάν θα έχουν κατ΄ιδίαν συνάντηση και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των αντιπροσωπειών, στο κτίριο της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ.

Μετά τη συνάντηση προβλέπονται δηλώσεις στον Τύπο των πρωθυπουργών των δύο χωρών.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, στην επίσκεψή του αυτή στα Σκόπια, συνοδεύεται από την σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν, η οποία θα ακολουθήσει ξεχωριστό πρόγραμμα με την σύζυγο του κ. Γκρούεφσκι.