ΔΙΕΘΝΗ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τσάβες

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2011, 10:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τσάβες
Facebook Twitter Whatsapp
Εσπευσμένα μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, για να λάβει ιατρική φροντίδα, εξαιτίας νεφρικής ανεπάρκειας, ανέφερε η εφημερίδα El Nuevo Herald.
Εσπευσμένα μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, για να λάβει ιατρική φροντίδα, εξαιτίας νεφρικής ανεπάρκειας, ανέφερε η εφημερίδα El Nuevo Herald. Ο πρόεδρος της λατινοαμερικάνικης χώρας, ο οποίος ως γνωστόν δίνει «μάχη» ενάντια στον καρκίνο, μεταφέρθηκε στο σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Καράκας το πρωί της Τρίτης, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα.

«Ήταν σε σοβαρή κατάσταση» είπε μία από τις πηγές. Ο υπουργός Πληροφοριών της Βενεζουέλας, Αντρές Ιζάρα διέψευσε το γεγονός, κάνοντας σκληρή επίθεση προς την ισπανόφωνη εφημερίδα, με βάση το Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Ο 57χρονος Τσάβες, γνωστός για τα αντιαμερικανικά του αισθήματα (τα οποία είναι αμοιβαία) διαβεβαίωσε τους πολίτες της χώρας του την Κυριακή, ότι είναι υγιής, αφού οι χημειοθεραπείες δεν του έκαναν κάποια παρενέργεια.