ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί από συγκρούσεις στην Κολομβία

Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου 2011, 18:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τρεις νεκροί από συγκρούσεις στην Κολομβία
Facebook Twitter Whatsapp
Δύο αστυνομικοί και ένας φερόμενος ως αντάρτης του Στρατού Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN) σκοτώθηκαν χθες σε μια σύγκρουση στο βορειοανατολικό τμήμα της Κολομβίας, κοντά στα σύνορα με τη Βενεζουέλα, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.
Δύο αστυνομικοί και ένας φερόμενος ως αντάρτης του Στρατού Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN) σκοτώθηκαν χθες σε μια σύγκρουση στο βορειοανατολικό τμήμα της Κολομβίας, κοντά στα σύνορα με τη Βενεζουέλα, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας. «Δύο άνδρες της δύναμής μας δυστυχώς σκοτώθηκαν», δήλωσε στον Τύπο ο Γουίλιαμ Γκεβάρα, επικεφαλής της αστυνομίας στην επαρχία Αράουκα, αφού σημείωσε ότι περίπολος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Στην διάρκεια της μάχης αστυνομικοί τραυμάτισαν έναν από τους επιτιθέμενους, φερόμενο ως μέλος του ELN, που υπέκυψε στα τραύματά του αφού διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν.

Η μάχη σημειώθηκε κοντά στην περιοχή Σαράβενα, που «χτενίζουν» οι αρχές συνεχώς μετά την απαγωγή ενός κοριτσιού δέκα ετών, κόρης του δημάρχου της πόλης Φιτούλ, που αποδόθηκε στους αντάρτες της οργάνωσης Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC).