ΔΙΕΘΝΗ

Προβλήματα στα αεροπορικά δρομολόγια της Κύπρου

Δημοσίευση 2 Μαρτίου 2012, 11:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Προβλήματα στα αεροπορικά δρομολόγια της Κύπρου
Facebook Twitter Whatsapp
Μετ' εμποδίων πραγματοποιούνται οι πτήσεις στην Κύπρο την Παρασκευή, λόγω στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Από τη στάση εργασίας θα επηρεαστούν περίπου δύο χιλιάδες επιβάτες σε 20 πτήσεις.  
Μετ' εμποδίων πραγματοποιούνται οι πτήσεις στην Κύπρο την Παρασκευή, λόγω στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Από τη στάση εργασίας θα επηρεαστούν περίπου δύο χιλιάδες επιβάτες σε 20 πτήσεις.   Ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου, Αδάμος Ασπρής, εξήγησε ότι με βάση τις αλλαγές που έγιναν στο πτητικό πρόγραμμα του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας, από τις 16 πτήσεις που επηρεάζονται οι 14 έχουν ήδη επαναπρογραμματιστεί, ενώ για τις υπόλοιπες δύο πτήσεις αναμένεται ενημέρωση.  

Ανέφερε ακόμα ότι από το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου επηρεάζονται 4 πτήσεις. «Με βάση τις αλλαγές που έγιναν στο πτητικό πρόγραμμα του Αερολιμένα και οι 4 πτήσεις θα εκτελεστούν επίσης μετά το τέλος της απεργίας» είπε.  

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο εκπρόσωπος τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου ανέφερε ακόμη ότι «από τη σημερινή απεργία αναμένεται να επηρεαστούν περίπου δύο χιλιάδες επιβάτες και στα δύο αεροδρόμια».


Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr