ΔΙΕΘΝΗ

Στο στόχαστρο των Anonymous και η ιστοσελίδα του Βατικανού!

Δημοσίευση 7 Μαρτίου 2012, 19:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στο στόχαστρο των Anonymous και η ιστοσελίδα του Βατικανού!
Facebook Twitter Whatsapp
Ο δικτυακός τόπος του Βατικανού βρέθηκε στο στόχαστρο των Anonymous, οι οποίοι δήλωσαν ότι θέλουν να τιμωρήσουν «τη διεφθαρμένη Αποστολική Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και όλες τις παραφυάδες της».
Ο δικτυακός τόπος του Βατικανού βρέθηκε στο στόχαστρο των Anonymous, οι οποίοι δήλωσαν ότι θέλουν να τιμωρήσουν «τη διεφθαρμένη Αποστολική Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και όλες τις παραφυάδες της». Οι Anonymous «αποφάσισαν σήμερα να πολιορκήσουν την ιστοσελίδα σας αντιδρώντας στο παράλογο και αναχρονιστικό δόγμα, τις λειτουργίες και τις αντιλήψεις που ο κερδοσκοπικός οργανισμός σας μεταδίδει σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Οι κυβερνοπειρατές διευκρινίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι η επίθεση αυτή δεν στρέφεται εναντίον της χριστιανικής θρησκείας, ούτε εναντίον των πιστών, αλλά εναντίον «της διεφθαρμένης Ρωμαιοκαθολικής Αποστολικής Εκκλησίας».

Η ίδια οργάνωση είχε επιχειρήσει και πέρσι, χωρίς επιτυχία, να επιτεθεί στο δικτυακό τόπο του Βατικανού.

«Κάψατε κείμενα τεράστιας ιστορικής και λογοτεχνικής αξίας, σκοτώσατε με βάρβαρο τρόπο όσους σας ασκούσαν κριτική [...], κάνατε τους αφελείς να πληρώνουν για να μπουν στον παράδεισο πουλώντας συγχωροχάρτια» προσθέτουν οι Anonymous, κατηγορώντας τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ότι «σκλάβωσε ολόκληρους λαούς».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr