ΔΙΕΘΝΗ

«Είμαστε Όλοι Έλληνες» και στο Σίδνεϊ

Δημοσίευση 13 Μαρτίου 2012, 10:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Είμαστε Όλοι Έλληνες» και στο Σίδνεϊ
Facebook Twitter Whatsapp
Το κίνημα Είμαστε Όλοι Έλληνες εξαπλώνεται και στην Αυστραλία. Ήδη η πρωτοβουλία προσκαλεί τον Ελληνισμό στην πρώτη ανοικτή συγκέντρωση που διοργανώνει, την Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 και ώρα 7.00μμ, στη Λέσχη της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας στο Lakemba του Σίδνεϊ.
Το κίνημα Είμαστε Όλοι Έλληνες εξαπλώνεται και στην Αυστραλία. Ήδη η πρωτοβουλία προσκαλεί τον Ελληνισμό στην πρώτη ανοικτή συγκέντρωση που διοργανώνει, την Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 και ώρα 7.00μμ, στη Λέσχη της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας στο Lakemba του Σίδνεϊ. Οι στόχοι της πρωτοβουλίας, είναι:

Η ενημέρωση του ελληνικού και του ευρύτερου αυστραλιανού κοινού, για τα πραγματικά χαρακτηριστικά της κρίσης στην Ελλάδα. Η εκδήλωση συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό, ο οποίος δοκιμάζεται βάναυσα και υποφέρει άδικα.

Η παρέμβαση στα αυστραλιανά ΜΜΕ, τα οποία αναπαράγουν ρατσιστικά στερεότυπα περί του ελληνικού λαού, ως του κυρίου υπευθύνου της κρίσης λόγω του υποτιθέμενου προβληματικού του χαρακτήρα.

Γίνεται έκκληση στους μεγάλους φορείς της ομογένειας, σε όλους τους συλλόγους, αδελφότητες, καθώς και σε όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες, οι οποίοι συμμερίζονται τις ευαισθησίες αυτές, να συμμετάσχουν στην ανοικτή συγκέντρωση με τις δικές τους προτάσεις και ιδέες, έτσι ώστε να ενισχυθεί η δυναμική της καμπάνιας στην προοπτική των δράσεων που πρόκειται να επακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr