ΔΙΕΘΝΗ

Ζητούνται Έλληνες οδηγοί ταξί στην Αυστραλία!

Δημοσίευση 18 Μαρτίου 2012, 13:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ζητούνται Έλληνες οδηγοί ταξί στην Αυστραλία!
Facebook Twitter Whatsapp

Πάνω από 500 Έλληνες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία για να εργαστούν ως οδηγοί ταξί.

Πάνω από 500 Έλληνες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία για να εργαστούν ως οδηγοί ταξί. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Herald Sun που φιλοξενεί δηλώσεις του ομογενή ιδιοκτήτη της εταιρείας Taxilink, Ηρακλή Κατσιαμπάνη, η οποία μαζί με την «Ambassador Taxis» του Γιάννη Βλασόπουλου και την «Cabways» των αδερφών Σικαβίτσα έχουν σήμερα στην ιδιοκτησία τους και διαχειρίζονται περισσότερα από 500 ταξί, σε σύνολο 5.000 στη Μελβούρνη

Ο κ. Κατσιαμπάνης δηλώνει πως από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι επιδιώκεται η «εισαγωγή» χιλίων οδηγών ταξί από την Ελλάδα το τηλέφωνό του «πήρε φωτιά». «Ήταν αδύνατο να τους ενημερώσουμε όλους τηλεφωνικά» είπε και πρόσθεσε πως ήδη έγιναν εκατοντάδες αιτήσεις.

«Ενισχύσαμε την ιστοσελίδα μας (http://www.australiantaxiacademy.com.au/) για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν από εκεί όλες τις πληροφορίες και να κάνουν σχετική αίτηση», πρόσθεσε.

Πάντως, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης, «έως τώρα δεν έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση κανένα πρόγραμμα που να προβλέπει τη μαζική μετακίνηση από την Ελλάδα ενδιαφερομένων να εργαστούν στα ταξί της Αυστραλίας».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr