ΔΙΕΘΝΗ

Βραζιλιάνοι τουρίστες απήγαγαν Βεδουΐνους στην Αίγυπτο

Δημοσίευση 18 Μαρτίου 2012, 18:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βραζιλιάνοι τουρίστες απήγαγαν Βεδουΐνους στην Αίγυπτο
Facebook Twitter Whatsapp
Δύο Βραζιλιάνους τουρίστες, νεαρής ηλικίας κατά τις πρώτες αφηγήσεις, έχουν τώρα όμηρους οι Βεδουΐνοι, στη χερσόνησο του Σινά (Αίγυπτος), στο πλαίσιο της τρίτης, στη σειρά, απαγωγής στην περιοχή μετά από τις αρχές του Φεβρουαρίου φέτος.  
Δύο Βραζιλιάνους τουρίστες, νεαρής ηλικίας κατά τις πρώτες αφηγήσεις, έχουν τώρα όμηρους οι Βεδουΐνοι, στη χερσόνησο του Σινά (Αίγυπτος), στο πλαίσιο της τρίτης, στη σειρά, απαγωγής στην περιοχή μετά από τις αρχές του Φεβρουαρίου φέτος.   Τοπικές πηγές ασφάλειας βεβαίωσαν, πάντως, ότι η απαγωγή των δύο Βραζιλιάνων έγινε την ώρα που αυτοί επέστρεφαν από το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης --στο νότιο τομέα του Σινά.    

Έχουν προηγηθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου, πάλι κοντά στο ίδιο μοναστήρι του Σινά, οι ολιγόωρες ομηρείες τριών Νοτιοκορεατών τουριστών μαζί με τον Αιγύπτιο οδηγό τους αλλά και, ενα επταήμερο νωρίτερα, η απαγωγή δύο Αμερικανών τουριστών --πάλι μαζί με τον οδηγό τους.   

Οι Βεδουΐνοι, σε αμφότερες τις περιπτώσεις, ζήτησαν να αφεθούν ελεύθεροι από τη φυλακή ομοϊδεάτες τους.  
 Οι Βεδουΐνοι του τουριστικού Σινά, παραμελημένοι τα πολλά χρόνια διακυβέρνησης της Αιγύπτου, από τον Χόσνι Μουμπάρακ, παραπονούνται ότι αν και από τους πρώτους "πήραν τα όπλα" για την ανατροπή του, εντούτοις δεν έχουν ανταμειφθεί από το διάδοχο κυβερνητικό σχήμα.


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr