ΔΙΕΘΝΗ

Σωματικό έλεγχο σε αεροδρόμιο υπέστη (και) ο Χένρι Κίσινγκερ!

Δημοσίευση 15 Μαΐου 2012, 15:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σωματικό έλεγχο σε αεροδρόμιο υπέστη (και) ο Χένρι Κίσινγκερ!
Facebook Twitter Whatsapp
Ούτε ο Χένρι Κίσινγκερ δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον εξονυχιστικό (και κάπως εξευτελιστικό) σωματικό έλεγχο σε αμερικανικό αεροδρόμιο για λόγους ασφάλειας, αναφέρει η Washington Post.
Ούτε ο Χένρι Κίσινγκερ δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον εξονυχιστικό (και κάπως εξευτελιστικό) σωματικό έλεγχο σε αμερικανικό αεροδρόμιο για λόγους ασφάλειας, αναφέρει η Washington Post. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών την περασμένη Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο LaGuardia στη Νέα Υόρκη για πτήση προς τον Καναδά, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε έλεγχο από το προσωπικό της TSA, της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών.
 
Όπως φαίνεται ο υπάλληλος δεν αναγνώρισε τον πρώην υπουργό που ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει την μεγάλη απόσταση μέχρι την πύλη επιβίβασης. Ο Κίσινγκερ τον Ιούνιο θα γίνει 89 ετών.
 
Δημοσιογράφος που ήταν κατά τύχη παρών στην σκηνή είπε ότι ο Κίσινγκερ υπέστη πλήρη έλεγχο και σωματική έρευνα. Ο Κίσινγκερ δεν έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος.
 
Οι έλεγχοι της TSA στα αεροδρόμια έχουν προκαλέσει την οργή πολλών επιβατών όπως και οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα λόγω των ελέγχων που φτάνουν στα όρια του εξευτελιστικού ακόμα και για παιδιά, ηλικιωμένους και ασθενείς και των δύο φύλων.

πηγή: Washington Post - in.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις