ΔΙΕΘΝΗ

Στόχος της τρομοκρατικής οργάνωσης FΑΙ ο Μάριο Μόντι

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 20:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στόχος της τρομοκρατικής οργάνωσης FΑΙ ο Μάριο Μόντι
Facebook Twitter Whatsapp
Ως έναν από τους επτά της στόχους κατέδειξε τον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι, η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία» (FAI).
Ως έναν από τους επτά της στόχους κατέδειξε τον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι, η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία» (FAI). Σε επιστολή της η οργάνωση στην στην τοπική εφημερίδα της Κάτω Ιταλίας, «Calabria Oggi», τον χαρακτήρισε ως έναν από τους επτά εναπομείναντες στόχους της, ενώ τονίστηκε πως ο λαός δεν έχει κανένα συμφέρον να μείνει στην Ευρώπη, να σώσει τις τράπεζες, να πληρώσει τα χρέη ενός κράτους που έκανε σπατάλες για λογαριασμό του.

Στη συνέχεια οι αναρχικοί υπογράμμισαν πως «κάθε νέα αυτοκτονία οφειλόμενη στην κρίση θα θεωρηθεί κρατική δολοφονία και θα τιμωρηθεί με την σφραγίδα της ζωής».  

Αξίζει να σημειωθεί πως έκαναν και μια αλλαγή στο όνομά τους και υπέγραψαν την επιστολή ως «Πυρήνας Όλγα της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο».  

Η νέα ονομασία FAI/Πυρήνας Όλγα αναφέρεται στην Όλγα Οικονομίδου, μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς που βρίσκεται στις ελληνικές φυλακές, ενώ σε προκήρυξή τους, που απεστάλη την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα, οι αναφέρουν ότι πρόκειται να πραγματοποιήσουν άλλες επτά επιθέσεις, σε ένδειξη συμπαράστασης.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις