ΔΙΕΘΝΗ

To FBI επιβεβαιώνει την έναρξη της έρευνας για την JPMorgan

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 22:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
To FBI επιβεβαιώνει την έναρξη της έρευνας για την JPMorgan
Facebook Twitter Whatsapp
Tην έναρξη προκαταρκτικής έρευνας της κυβέρνησης των ΗΠΑ σχετικά με τις απώλειες-μαμούθ της JPMorgan Chase επιβεβαίωσε ο Διευθυντής του FBI Ρόμπερτ Μίλερ.
Tην έναρξη προκαταρκτικής έρευνας της κυβέρνησης των ΗΠΑ σχετικά με τις απώλειες-μαμούθ της JPMorgan Chase επιβεβαίωσε ο Διευθυντής του FBI Ρόμπερτ Μίλερ. Ο κ. Μίλερ τόνισε ότι «το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε αρχίσει μια προκαταρκτική έρευνα» μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στο Κογκρέσο.

Ο ίδιος δεν προσδιόρισε τον ακριβή χρόνο που θα χρειαστούν οι έρευνες, ενώ δεν έκανε κανένα σχόλιο για άλλα αδικήματα στα οποία θα μπορούσε να εστιάσει η έρευνα, απαντώντας στις ερωτήσεις από την Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ην περασμένη Πέμπτη, η JPMorgan Chase αποκάλυψε απώλειες προμηθειών ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που αναμένεται να αυξηθούν κατά ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η και ακόμη περισσότερο, λόγω των τοποθετήσεων μεγάλου οικονομικού κινδύνου που εξελίχθηκαν άσχημα στα χρηματιστηριακά παράγωγα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις