ΔΙΕΘΝΗ

Με αλλαγή status ανακοίνωσε τον γάμο του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2012, 10:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Με αλλαγή status ανακοίνωσε τον γάμο του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Facebook Twitter Whatsapp
Αλλάζοντας την οικογενειακή του κατάσταση ανακοίνωσε ο συνιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τον γάμο του με την επί χρόνια φίλη του Πρισίλα Τσαν. Ο γάμος του 28χρονου δισεκατομμυριούχου τελέστηκε μια ημέρα μετά την ιστορική είσοδο του Facebook στο Χρηματιστήριο.
Αλλάζοντας την οικογενειακή του κατάσταση ανακοίνωσε ο συνιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τον γάμο του με την επί χρόνια φίλη του Πρισίλα Τσαν. Ο γάμος του 28χρονου δισεκατομμυριούχου τελέστηκε μια ημέρα μετά την ιστορική είσοδο του Facebook στο Χρηματιστήριο. Ο γάμος έγινε στο σπίτι του Ζούκενμπεργκ στην Καλιφόρνια, ενώπιον 100 προσκεκλημένων, οι οποίοι νόμιζαν ότι θα πήγαιναν στο πάρτυ για την αποφοίτηση της Πριίλα από την ιατρική!

Σύμφωνα με έναν καλεσμένο, ο οποίος μίλησε σε διεθνή πρακτορεία υπό τον όρο της ανωνυμίας, η βέρα που έδωσε ο Ζούκενμπεργκ στην Τσαν ήταν απλή, με ένα ρουμπίνι.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ήταν οι καλεσμένοι του ζευγαριού. Έγινε πάντως γνωστό, ότι προσέφεραν σπιτικό φαγητό, αλλά και σούσι από το αγαπημένο τους ιαπωνικό εστιατόριο, της περιοχής Πάλο Άλτο, όπου διαμένουν.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις