ΔΙΕΘΝΗ

Λιβύη: «Να λάμψει η αλήθεια για τον βομβιστή του Λόκερμπι»

Δημοσίευση 21 Μαΐου 2012, 13:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λιβύη: «Να λάμψει η αλήθεια για τον βομβιστή του Λόκερμπι»
Facebook Twitter Whatsapp
«Ο φάκελος του Λόκερμπι δεν θα κλείσει μετά το θάνατο του Λίβυου Αμπντελμπασέτ αλ-Μεγράχι» διαμηνύει ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου στη Λιβύη, Μοχάμεντ Χαρίζι.
«Ο φάκελος του Λόκερμπι δεν θα κλείσει μετά το θάνατο του Λίβυου Αμπντελμπασέτ αλ-Μεγράχι» διαμηνύει ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου στη Λιβύη, Μοχάμεντ Χαρίζι. «Στη Λιβύη, είναι προς όφελος μας να μην κλείσει ο φάκελος και να λάμψει η αλήθεια στην υπόθεση αυτή. Θέλουμε να αποκαλυφθούν τα εγκλήματα του Καντάφι που έβλαψαν το λαό του» ανέφερε, προσθέτοντας ότι η χώρα του είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις εμπλεκόμενες στην υπόθεση αυτή χώρες.

«Είμαστε έτοιμοι να δημοσιοποιήσουμε την αλήθεια και όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε. Ο φάκελος δεν θα κλείσει» είπε ακόμα.

Σημειώνεταιο ότι ο Μεγράχι θα ταφεί στη γενέτειρά του την Τρίπολη, σήμερα μετά την προσευχή στο κοιμητήριο Ζαγουάνι, στο δυτικό προάστιο Τζανζούρ της πρωτεύουσας. Πέθανε χθες Κυριακή από επιπλοκές του καρκίνου από τον οποίο υπέφερε, στο σπίτι του σε συνοικία του κέντρου της Τρίπολης. Ήταν 60 ετών, παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις