ΔΙΕΘΝΗ

Toυριστική πράκτορας-«μαϊμού» στη Λεμεσό

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2012, 22:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Toυριστική πράκτορας-«μαϊμού» στη Λεμεσό
Facebook Twitter Whatsapp
Oκταήμερη κράτηση επέβαλε το Επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού σε 38χρονη από τη Λεμεσό η οποία φέρεται να εξαπατούσε πελάτες εμφανιζόμενη ως τουριστική πράκτορας η οποία θα τους διεθετούσε φθηνότερες διακοπές.
Oκταήμερη κράτηση επέβαλε το Επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού σε 38χρονη από τη Λεμεσό η οποία φέρεται να εξαπατούσε πελάτες εμφανιζόμενη ως τουριστική πράκτορας η οποία θα τους διεθετούσε φθηνότερες διακοπές. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα ποσά τα οποία έλαβε η «ταξιδιωτική πράκτορας» ανέρχονται στις 270 χιλιάδες ευρώ.

Η 38χρονη, υποσχόταν φθηνά ταξιδιωτικά εισιτήρια και διαμονή σε διάφορους προορισμούς. Σε κάποια περίπτωση απέσπασε το ποσό των 2140 ευρώ από οικογένεια για τη διευθέτηση διακοπών στο Ντουμπάι, ενώ σε άλλη περίπτωση το ποσό των 900 ευρώ. Οι παραπονούμενοι όμως ποτέ δεν πήραν εισιτήρια. Αν και η 38χρονη ακύρωσε τελικά την κράτηση τους, δεν επέστρεψε τα χρήματα που τις κατέβαλαν οι παραπονούμενοι, έτσι κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία.

Σε άλλη περίπτωση, η κατηγορούμενη πλησίασε ένα από τους παραπονούμενους, λέγοντας του ότι μπορεί να εξασφαλίσει 1000 ταξιδιωτικά πακέτα για τις ΗΠΑ, στην τιμή των 600 ευρώ. Του ζήτησε να τα προπληρώσει τα πακέτα για να επωφεληθεί του κέρδους που θα πρέκυπτε αφού η ίδια θα αναλάμβανε την πώληση τους που θα ανερχόταν στα 1000 ευρώ το καθένα. Ο παραπονούμενος αποδέχθηκε την πρόταση της, πλήρωσε το ποσό, χωρίς όμως να λάβει ούτε σεντ.

Σε μια άλλη περίπτωση, φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ κατήγγειλε, ότι τον Απρίλιο είχε πληρώσει στην κατηγορούμενη μαζί με άλλα έξι άτομα, εισιτήρια προκειμένου να μεταβούν στη Μαδρίτη για το παιχνίδι Ρεαλ Μαδρίτης – ΑΠΟΕΛ, στην τιμή των 450 Ευρώ.Το ποσό το είχαν καταθέσει σε προσωπικό λογαριασμό της ιδίας. Παρόλα αυτά τα εισιτήρια δεν τα είδαν ποτέ, ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής βάση των καταγγελιών που υπάρχουν οι οφειλές της σε πολίτες τους οποίους ξεγέλασε ανέρχονται στις 36.690 ευρώ, ενώ οι καταγγελίες ολοένα και πληθαίνουν. Το συνολικό ποσό σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένεται να φτάσει τις 270 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: sigmalive.com

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr