ΔΙΕΘΝΗ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας μεταξύ Ρουμανίας και Γερμανίας

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2013, 13:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας μεταξύ Ρουμανίας και Γερμανίας
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα δίκτυο εμπορίας ανθρώπων ανάμεσα στη Ρουμανία και τη Γερμανία, το οποίο εκμεταλλεύτηκε πάνω από 200 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και παιδιά, εξαρθρώθηκε σήμερα, ανακοίνωσε η ρουμανική εισαγγελία για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος (DIICOT).  
Ένα δίκτυο εμπορίας ανθρώπων ανάμεσα στη Ρουμανία και τη Γερμανία, το οποίο εκμεταλλεύτηκε πάνω από 200 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και παιδιά, εξαρθρώθηκε σήμερα, ανακοίνωσε η ρουμανική εισαγγελία για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος (DIICOT).   Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το δίκτυο αυτό αποτελούσαν Ρουμάνοι και Γερμανοί πολίτες και εκτιμάται ότι οι δραστηριότητές του τού απέφεραν κέρδη 150.000 δολαρίων (115.000 ευρώ).  

Τρεις Ρουμάνοι στην Κραϊόβα (Νότια Ρουμανία) κατηγορούνται ότι «εντόπιζαν και μετέφεραν στη Γερμανία αποκλειστικά και μόνον άνδρες με σκοπό να συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις επί πληρωμή με Γερμανούς», τονίζει η DIICOT.  

Τα θύματα χρησιμοποιήθηκαν επίσης και για την παραγωγή πορνογραφικού υλικού. Περίπου 50 άνθρωποι καταθέτουν σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η έρευνα διεξάγεται σε συνεργασία με τις γερμανικές δικαστικές Αρχές.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr