ΔΙΕΘΝΗ

Καταδίκη δημοσιογράφου και ατζέντη για τα «ροζ» πάρτι του Μπερλουσκόνι

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2013, 18:13 / Ανανεώθηκε 19 Ιουλίου 2013, 18:13
Καταδίκη δημοσιογράφου και ατζέντη για τα «ροζ» πάρτι του Μπερλουσκόνι
Facebook Twitter Whatsapp

Σε επτά χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκαν από δικαστήριο του Μιλάνου ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε και ο πρώην ατζέντης ηθοποιών και μοντέλων Λέλε Μόρα, για συνέργεια σε προαγωγή ενηλίκων και ανηλίκων γυναικών στην πορνεία, στα γνωστά πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σε επτά χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκαν από δικαστήριο του Μιλάνου ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε (φωτό) και ο πρώην ατζέντης ηθοποιών και μοντέλων Λέλε Μόρα, για συνέργεια σε προαγωγή ενηλίκων και ανηλίκων γυναικών στην πορνεία, στα γνωστά πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η καταδίκη αυτή σε πρώτο βαθμό επιβλήθηκε για μια υπόθεση που ο ιταλικός Τύπος αποκαλεί «Ρούμπι 2».

Η τρίτη κατηγορούμενη, η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέτι, καταδικάσθηκε επίσης, σε πέντε χρόνια κάθειρξη για συνέργεια στην προαγωγή στην πορνεία και παράλληλα σε πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Για τους Φέντε και Μόρα, το δικαστήριο της ιταλικής συμπρωτεύουσας διέταξε την δια βίου στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Οι καταθέσεις τριάντα μαρτύρων –περιλαμβανομένων αυτών που έδωσαν δικηγόροι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η ίδια η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα και πολλές κοπέλες που συμμετείχαν στα πάρτι– θα επανεξεταστούν από την εισαγγελία του Μιλάνου για να αποφασιστεί αν θα κατηγορηθούν για ψευδομαρτυρία.

Το δικαστήριο πρόκειται να αποστείλει στην εισαγγελία και την κατάθεση του Μπερλουσκόνι.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις