ΔΙΕΘΝΗ

Πειθαρχική έρευνα για τη φονική έκρηξη στο Μαρί

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2013, 23:01 / Ανανεώθηκε 26 Ιουλίου 2013, 16:12
Πειθαρχική έρευνα για τη φονική έκρηξη στο Μαρί
Facebook Twitter Whatsapp

Το διορισμό ερευνώντων λειτουργών για τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας για πιθανή διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, σε σχέση με τη φονική έκρηξη στο Μαρί, αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο σε σημερινή του συνεδρία

Το διορισμό ερευνώντων λειτουργών για τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας για πιθανή διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, σε σχέση με τη φονική έκρηξη στο Μαρί, αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο σε σημερινή του συνεδρία.

Η απόφαση λήφθηκε αφού το Υπουργικό συμβούλιο μελέτησε τις απόψεις του γενικού Εισαγγελέα που αφορά τη φονική έκρηξη στο μαρί, σε σχέση με την πιθανή διάπραξη πειιαρχικών αδικημάτων από τους

Χρήστο Μαλληκκίδη, Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Άμυνας,
Λεωνίδα Παντελίδη, Πρέσβη – Υπουργείο Εξωτερικών,
Γιώργο Γεωργίου, Αντισυνταγματάρχη – Υπουργείο Άμυνας,
Γιώργο Γεωργιάδη, Συνταγματάρχη – Υπουργείο Άμυνας,
Λεωνίδα Λεωνίδου, Ανώτερο Υπαστυνόμο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – Υπουργείο Δικαιοσύνης,

Επίσης το Υπουργικό αποφάσισε όπως ζητηθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας όπως εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο ως Αρμόδια Αρχή για τον κ. Χρήστο Μαληκκίδη, Εισαγγελέα από το δυναμικό της Νομικής Υπηρεσίας για διεξαγωγή της σχετικής έρευνας, ο διορισμός του ερευνώντος λειτουργού για τον   κ. Χρήστο Μαλληκκίδη, πραγματοποιηθεί στην επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Oι διορισμοί των υπολοίπων ερευνώντων λειτουργών πραγματοποιηθούν από τις Αρμόδιες με βάση των Νόμο, Αρχές, εντός της επόμενης βδομάδας.

Πηγή: sigmalive.com

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις