ΔΙΕΘΝΗ

Η Λίντσεϊ Λόχαν συνεχίζει τις συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης

Δημοσίευση 1 Αυγούστου 2013, 09:15 / Ανανεώθηκε 1 Αυγούστου 2013, 09:09
Η Λίντσεϊ Λόχαν συνεχίζει τις συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης
Facebook Twitter Whatsapp

Δικαστήριο της Καλιφόρνια αποφάνθηκε ότι η Λίντσεϊ Λόχαν θα πρέπει, για διάστημα 15 μηνών, να συνεχίσει τις συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, μία μόλις ημέρα αφότου η γνωστή ηθοποιός πήρε το εξιτήριο από το κέντρο αποτοξίνωσης στο οποίο είχε εισαχθεί μετά από δικαστική απόφαση.

Δικαστήριο της Καλιφόρνια αποφάνθηκε ότι η Λίντσεϊ Λόχαν θα πρέπει, για διάστημα 15 μηνών, να συνεχίσει τις συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, μία μόλις ημέρα αφότου η γνωστή ηθοποιός πήρε το εξιτήριο από το κέντρο αποτοξίνωσης στο οποίο είχε εισαχθεί μετά από δικαστική απόφαση, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο δημοσίευση της ιστοσελίδας TMZ.com.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα, ο Ρίτσαρντ Τέιτ, διευθυντής του κέντρου αποτοξίνωσης στο οποίο είχε εισαχθεί η Λόχαν, προειδοποίησε με επιστολή του προς το δικαστήριο ότι είναι «απαραίτητο» για την ηθοποιό να συνεχίσει τις συνεδρίες με ψυχολόγο, βάσει δικαστικής απόφασης. «Η κλινική ομάδα μας ομόφωνα συμφώνησε ότι αν αυτές οι συνεδρίες δεν είναι υποχρεωτικές, τότε η αποτυχία του προγράμματος είναι βέβαιη».

Η Λόχαν, 27 ετών, εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης τον Απρίλιο, για έκτη φορά, αφού παραβίασε την αναστολή της, κατηγορούμενη ότι είπε ψέματα στην αστυνομία πως δεν οδηγούσε αυτή όταν το αυτοκίνητό της είχε εμπλακεί σε ατύχημα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις