ΔΙΕΘΝΗ

«Βέβαιος για τη νίκη» δηλώνει ο σύρος πρόεδρος Άσαντ

Δημοσίευση 1 Αυγούστου 2013, 11:19 / Ανανεώθηκε 1 Αυγούστου 2013, 11:19
«Βέβαιος για τη νίκη» δηλώνει ο σύρος πρόεδρος Άσαντ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ 'Ασαντ δήλωσε «βέβαιος για τη νίκη» των στρατευμάτων του που μάχονται εναντίον των ανταρτών εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια, σε μήνυμα που απηύθυνε σήμερα με την ευκαιρία της γιορτής του στρατού.

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ 'Ασαντ δήλωσε «βέβαιος για τη νίκη» των στρατευμάτων του που μάχονται εναντίον των ανταρτών εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια, σε μήνυμα που απηύθυνε σήμερα με την ευκαιρία της γιορτής του στρατού.

«Εάν στη Συρία δεν ήμαστε σίγουροι για τη νίκη, δε θα είχαμε τη δυνατότητα ν' αντισταθούμε και δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε (τη μάχη) ύστερα από τουλάχιστον δυο χρόνια», τόνισε ο Σύρος πρόεδρος, το μήνυμα του οποίου μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana.

«Η πίστη μου σε εσάς είναι μεγάλη και έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να φέρετε σε πέρας την εθνική αποστολή που έχετε αναλάβει», πρόσθεσε ο 'Ασαντ απευθυνόμενος στους στρατιώτες, με την ευκαιρία της 68ης επετείου από την ίδρυση του συριακού στρατού.

«Έχετε επιδείξει σπάνιο θάρρος στη μάχη κατά της τρομοκρατίας και έχετε εντυπωσιάσει τον κόσμο με την αντίστασή σας στον πιο σκληρό, τον πιο άγριο πόλεμο της σύγχρονης ιστορίας», τόνισε.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις