ΔΙΕΘΝΗ

Ομήρου: Στόχος η επανοικοδόμηση του διεφθαρμένου κράτους

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2013, 14:04 / Ανανεώθηκε 3 Αυγούστου 2013, 14:05
Ομήρου: Στόχος η επανοικοδόμηση του διεφθαρμένου κράτους
Facebook Twitter Whatsapp

Μήνυμα συλλογικής συστράτευσης προς όλες τις υγιείς δυνάμεις της κυπριακής κοινωνίας για μια σταυροφορία εξυγίανσης, κάθαρσης και επανοικοδόμησης του κράτους και των θεσμών απευθύνει, το Κίνημα Σοσιλαδημοκρατών ΕΔΕΚ το οποίο διαχρονικά αγωνίζεται έμπρακτα και με συνέπεια ενάντια στη διαπλοκή, τη διαφθορά και την υποταγή του κράτους στην λογική του κομματισμού, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του κόμματος και πρόεδρο της κυπριακής βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

Μήνυμα συλλογικής συστράτευσης προς όλες τις υγιείς δυνάμεις της κυπριακής κοινωνίας για μια σταυροφορία εξυγίανσης, κάθαρσης και επανοικοδόμησης του κράτους και των θεσμών απευθύνει, το Κίνημα Σοσιλαδημοκρατών ΕΔΕΚ το οποίο διαχρονικά αγωνίζεται έμπρακτα και με συνέπεια ενάντια στη διαπλοκή, τη διαφθορά και την υποταγή του κράτους στην λογική του κομματισμού, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του κόμματος και πρόεδρο της κυπριακής βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

Ο κ. Ομήρου σε δηλώσεις του, είπε πως είναι προφανές, ότι σήμερα η μεγάλη προτεραιότητα είναι η κατεδάφιση και επανοικοδόμηση ενός κράτους ανήμπορου, διεφθαρμένου, υποταγμένου στη φθορά και την σήψη που προκαλεί ο αδίστακτος κομματισμός, οι ιδεοληψίες και η διαπλοκή.

Αναφερόμενος στην τραγωδία της φονικής έκρηξης στο Μαρί, ο κ Ομήρου είπε πως η απουσία των βασικών υπαίτιων της τραγωδίας της φονικής έκρηξης στο Μαρί ως κατηγορούμενοι, που επισημάνθηκε εμφαντικά από το Δικαστήριο, άφησε τεράστιο κενό στην πραγματική απονομή δικαιοσύνης.

Ο κ. Ομήρου είπε ακόμη πως διαπιστώθηκε το διεφθαρμένο, στρεβλό και ετοιμόρροπο του πολιτειακού και πολιτικού συστήματος που υπήρξε η κύρια και βασική αιτία της τραγωδίας που οδήγησε στον θάνατο τους 13 ήρωες αξιωματικούς, ναύτες και πυροσβέστες.

Κακοδιοίκηση, πολιτική ανευθυνότητα και παραβίαση των κανόνων της νομιμότητας οδήγησαν σημείωσε,  στο αναπόφευκτο της φονικής έκρηξης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις