ΔΙΕΘΝΗ

Ο ξεχασμένος λαχνός της χάρισε ένα εκατ. δολάρια!

Δημοσίευση 4 Αυγούστου 2013, 02:01 / Ανανεώθηκε 3 Αυγούστου 2013, 17:01
Ο ξεχασμένος λαχνός της χάρισε ένα εκατ. δολάρια!
Facebook Twitter Whatsapp

Όταν μετακόμισε στο νέο της σπίτι, το Μάιο, η Sneh Padarat από το Κάλγκαρι του Καναδά δεν είχε ιδέα πως είναι εκατομμυριούχος. Περάσαν σχεδόν τρεις μήνες μέχρι να ανακαλύψει πως είχε κερδίσει ένα εκατ. δολάρια στη λοταρία.

Όταν μετακόμισε στο νέο της σπίτι, το Μάιο, η Sneh Padarat από το Κάλγκαρι του Καναδά δεν είχε ιδέα πως είναι εκατομμυριούχος. Περάσαν σχεδόν τρεις μήνες μέχρι να ανακαλύψει πως είχε κερδίσει ένα εκατ. δολάρια στη λοταρία.

Η Padarat είχε αγοράσει το λαχνό στις 3 Μαΐου, πάνω στη μετακόμισή της. Τον έβαλε κάπου μαζί με όλα τις τα πράγματα που ήταν άνω- κάτων λόγω της μετακόμισης και τον ξέχασε. 

Πριν από λίγες ημέρες, στις 23 Ιουλίου, τυχαία τον πρόσεξε ενώ ξεκαθάριζε κάποια χαρτιά που για καλή της τύχη δεν είχε πετάξει χωρίς να καλοκοιτάξει στη διάρκεια της μετακόμισης. 

Πήγε δύο φορές στο πρακτορείο για να επιβεβαιώσει πως ο λαχνός κέρδιζε, δεν μπορούσε να το πιστέψει και δεν μπορούσε να πιστέψει και το ποσό που κέρδισε. 

«Αγοράζεις λαχνούς αλλά ποτέ δεν περιμένεις να κερδίσεις», δήλωσε.

Με τα χρήματα που κέρδισε σκοπεύει να κάνει επενδύσεις και να πληρώσει κάποιους λογαριασμούς. «Έχω ένα καινούριο σπίτι που πρέπει να ξεπληρώσω», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις