ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση στον Λευκό Οίκο για θέματα εθνικής ασφάλειας

Δημοσίευση 4 Αυγούστου 2013, 15:01 / Ανανεώθηκε 4 Αυγούστου 2013, 15:19
Συνάντηση στον Λευκό Οίκο για θέματα εθνικής ασφάλειας
Facebook Twitter Whatsapp

Οι επικεφαλής σύμβουλοι εθνικής ασφάλειας του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, πραγματοποίησαν το Σάββατο κοινή συνάντηση-σύσκεψη για να συζητήσουν τις «πιθανές απειλές που συμβαίνουν ή προέρχεται από την αραβική χερσόνησο».

Οι επικεφαλής σύμβουλοι εθνικής ασφάλειας του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, πραγματοποίησαν το Σάββατο κοινή συνάντηση-σύσκεψη για να συζητήσουν τις «πιθανές απειλές που συμβαίνουν ή προέρχεται από την αραβική χερσόνησο» ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Στη σύσκεψη κορυφής προήδρευσε η σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του αμερικανού προέδρου, Σούζαν Ράις.

«Σήμερα το απόγευμα, η σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Σούζαν Ράις προήδρευσε σε συνεδρίαση όπου εξετάστηκε περαιτέρω η κατάσταση και οι δράσεις» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. «Ο πρόεδρος λαμβάνει συχνές ενημερώσεις κατά την τελευταία εβδομάδα για όλες τις πτυχές της δυνητικής απειλής και της ετοιμότητα μας», ανέφερε επίσης η ίδια ανακοίνωση.

Ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι και ο υπουργός Άμυνας Τσακ Χάγκελ ήταν μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη συνεδρίαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr