ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ερντογάν με τις μίζες αγόραζε πλοία για το γιο του (Βίντεο)

Δημοσίευση 10 Μαρτίου 2014, 13:16 / Ανανεώθηκε 10 Μαρτίου 2014, 13:53
Facebook Twitter Whatsapp

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Τούρκο πρωθυπουργό που δεν φαίνεται να έχουν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά βγήκε στο διαδίκτυο συνομιλία του βάση της οποίας φαίνεται ότι αγόρασε το 6ο κατά σειρά πλοίο για το γιο του, τον Μπουράκ.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Τούρκο πρωθυπουργό που δεν φαίνεται να έχουν έχουν τέλος.

Αυτή τη φορά βγήκε στο διαδίκτυο συνομιλία του βάση της οποίας φαίνεται ότι αγόρασε το έκτο κατά σειρά πλοίο για το γιο του, τον Μπουράκ.

Από τα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα αποδεικνύεται ότι ο νεότερος Ερντογάν έγινε εφοπλιστής από το πουθενά και χωρίς να βγάλει από τη τσέπη του ούτε ένα λεπτό, όπως λένε τουρκικά μέσα στο διαδίκτυο.

Η τελευταία αγορά που έκανε ο Τούρκος πρωθυπουργός για το γιο του ήταν το πλοίο «Pretty» χωρητικότητας 91.971 τόνων και αξίας μόλις...15 εκατομμύρια $. Μεταχειρισμένο αλλά σε καλή κατάσταση. Μετά το απόκτημα αυτό ο εφοπλιστής Μπουράκ Ερντογάν είναι ιδιοκτήτης 6 πλοίων συνολικής αξίας 60 εκ. $ Το νέο πλοίο είναι με σημαία Μάλτας και έχει χωρητικότητα ίση με το σύνολο των άλλων 5 (!).

Τα προηγούμενα πλοία είναι τα: Safran 1, Sakarya, G. Inebolu, Cihan και Bosna και έχουν συνολική χωρητικότητα 92 χιλιάδες τόνους. Το Safran 1 που ο Ερντογάν έχει πει πως είναι «πλοιαράκι» έχει χωρητικότητα 2.805 τόνων.Στην συνομιλία εντύπωση προκαλεί η κουβέντα που λέει ο επικεφαλής της Albaraka Turk Τουργκούτ Σιμιτσίογλου πως «Ο πατέρας του παιδιού ξέρει πολύ καλά την δουλειά με τα καράβια».

Αρ . ηχητικού TIB F.01. T.K. 1597570620

Ημερομηνία 21/7/2012

Ρ. Ταγίπ Ερντογάν : Γκιουλντάν, κυρία Γκιουλντάν

Μ.Λατίφ Τοπμπάς : Εντάξει αδερφέ εντάξει. Χτες πήγα και μίλησα εγώ, εντάξει είπαν, δεν παζάρεψαν την τιμή αλλά είπαν πως για τον Μπουράκ θα κάνουν την πιο χαμηλή τιμή.

Ρ. Ταγίπ Ερντογάν : Εεε με το καλό.

Μ.Λατίφ Τοπμπάς : Εντάξει είπαν, εμείς ετοιμάσαμε τα 15 που θα ρυθμίσουν αυτή τη δουλειά.

Ρ. Ταγίπ Ερντογάν : Πρώτα ο Θεός, πρώτα ο Θεός

Μ.Λατίφ Τοπμπάς : Εντάξει αδερφέ

Ρ. Ταγίπ Ερντογάν : Εντάξει.

Μ.Λατίφ Τοπμπάς : Ο Αλλάχ να σε βοηθά αδερφέ

Ρ. Ταγίπ Ερντογάν : Να είσαι καλά, πρώτα ο Θεός τα λέμε πάλι.

Γ. Κοκ.