ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση Πούτιν - Τραμπ στο G20

Δημοσίευση 29 Ιουνίου 2017, 16:02 / Ανανεώθηκε 29 Ιουνίου 2017, 16:02
Συνάντηση Πούτιν - Τραμπ στο G20
Facebook Twitter Whatsapp

Συνάντηση κορυφής αναμένεται να έχουν την ερχόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο του G20 ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάντηση κορυφής αναμένεται να έχουν την ερχόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο του G20 ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 που θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν έχει προγραμματισθεί καμία ξεχωριστή συνάντηση μεταξύ τους, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

"Θα συναντηθούν σε κάθε περίπτωση εκεί, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Ιουλίου, αλλά προς το παρόν δεν έχει προγραμματισθεί καμία ξεχωριστή συνάντηση". δήλωσε ο Πεσκόφ.

Ο Νταμάρι Πεσόν, απαντώντας σε ερώτηση που αναφερόταν σε δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ εξετάζουν ενδεχόμενες υποχωρήσεις της Ρωσίας πριν από την συνάντηση των δύο ηγετών, είπε ότι "θα ξαναπώ ότι δεν θα ήθελα να σχολιάσω πληροφορίες εφημερίδων, επειδή τα ψήγματα της αξιόπιστης πληροφόρησης χάνονται μέσα στον όγκο της παραπληροφόρησης και των ψευδών ειδήσεων, που δημοσιεύονται αυτή τη στιγμή".