ΔΙΕΘΝΗ

ΠΓΔΜ: Συνωμοσία καταγγέλει ο Νίκολα Γκρουέφσκι

Δημοσίευση 30 Ιουνίου 2017, 08:13 / Ανανεώθηκε 30 Ιουνίου 2017, 08:42
ΠΓΔΜ: Συνωμοσία καταγγέλει ο Νίκολα Γκρουέφσκι
Facebook Twitter Whatsapp

Συνωμοσία εναντίον του κομματός του (ΒΜΡΟ) με στόχο την αποδυνάμωση της χώρας κατήγγειλε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Γκρουέφσκι σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που δόθηκε μετά την απόφαση της γενικής εισαγγελίας της χώρας να ασκήσει ποινική δίωξη στον ίδιο και σε αρκετά μεγαλοστελέχη του κομματός του για εκλογική απάτη και νοθεία στις εθνικές εκλογές του 2013.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνωμοσία εναντίον του κομματός του (ΒΜΡΟ) με στόχο την αποδυνάμωση της χώρας κατήγγειλε ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρουέφσκι σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που δόθηκε μετά την απόφαση της γενικής εισαγγελίας της χώρας να ασκήσει ποινική δίωξη στον ίδιο και σε αρκετά μεγαλοστελέχη του κομματός του για εκλογική απάτη και νοθεία στις εθνικές εκλογές του 2013.

«Ποτέ μέχρι τώρα στην ιστορία της ΠΓΔΜ δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο», σχολίασε ο Γκρουέφσκι αναφερόμενος στην δίωξη και συνέχισε:

«Η γενική εισαγγελία έγινε εργαλείο για πολιτική διώξη. Αυτό δεν είναι νομική διαδικασία αλλά πολιτική. Ο σκοπός είναι να χτυπηθεί το ΒΜΡΟ με στόχο να αποδυναμωθεί η... "Μακεδονία", αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Μας επιτίθενται επειδή δεν υποκύψαμε σε απειλές και πιέσεις γύρω από το όνομα και την ταυτότητα του λαού μας.Επειδή δεν υπογράψαμε συμβάσεις επιβλαβείς για τη χώρα. Αυτό δεν θα περάσει! Αν νομίζουν ότι θα τελειώσουν το ΒΜΡΟ είναι γελασμένοι», κατέληξε ο Γκρούεφσκι.