ΔΙΕΘΝΗ

Πακιστάν: Στους 190 νεκρούς ο απολογισμός της πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο με καύσιμα που είχε ανατραπεί

Δημοσίευση 1 Ιουλίου 2017, 01:29 / Ανανεώθηκε 1 Ιουλίου 2017, 01:29
Πακιστάν: Στους 190 νεκρούς  ο απολογισμός της πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο με καύσιμα που είχε ανατραπεί
Facebook Twitter Whatsapp

Ο απολογισμός της πυρκαγιάς σε ένα βυτιοφόρο που είχε ανατραπεί ωθώντας πολίτες να συγκεντρωθούν γύρω του για να μαζέψουν τα καύσιμα που χύνονταν από αυτό αυξήθηκε 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο απολογισμός της πυρκαγιάς σε ένα βυτιοφόρο που είχε ανατραπεί ωθώντας πολίτες να συγκεντρωθούν γύρω του για να μαζέψουν τα καύσιμα που χύνονταν από αυτό αυξήθηκε στους 190 νεκρούς, καθώς 16 άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματά τους, ανέφεραν πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίας υγείας και στην τοπική κυβέρνηση.

«Ο απολογισμός των νεκρών της πυρκαγιάς του βυτιοφόρου φορτηγού με τα καύσιμα αυξήθηκε στους 190 αφού κι άλλοι τραυματίες υπέκυψαν», δήλωσε η Ταχίρα Παρβίν, μια διευθύντρια του νοσοκομείου Βικτόρια του Μπαχαβαλπούρ.Τον απολογισμό επιβεβαίωσε αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης.

Το βυτιοφόρο είχε φορτώσει 40.000 λίτρα καυσίμου από το λιμάνι στο Καράτσι και τα μετέφερε στη Λαχόρη, την πρωτεύουσα της επαρχίας Πουντζάμπ. Ανατράπηκε καθώς προσπαθούσε να πάρει μια απότομη στροφή στο κεντρικό τμήμα της χώρας την Κυριακή.

Το φορτηγό έπιασε φωτιά τη στιγμή που δεκάδες πολίτες, εφοδιασμένοι με κουβάδες και μπουκάλια, είχαν συγκεντρωθεί για να μαζέψουν το καύσιμο που χυνόταν.