ΔΙΕΘΝΗ

Εκτροχιάστηκε τρένο στην Ουάσινγκτον - Αρκετοί τραυματίες

Δημοσίευση 3 Ιουλίου 2017, 04:31 / Ανανεώθηκε 3 Ιουλίου 2017, 06:57
Εκτροχιάστηκε τρένο στην Ουάσινγκτον - Αρκετοί τραυματίες
Facebook Twitter Whatsapp

Επιβατική αμαξοστοιχία της Amtrak με περισσότερους από 250 επιβάτες εκτροχιάστηκε την Κυριακή  κοντά στο Πάτζετ Σάουντ, στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Επιβατική αμαξοστοιχία της Amtrak με περισσότερους από 250 επιβάτες εκτροχιάστηκε την Κυριακή κοντά στο Πάτζετ Σάουντ, στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Συγκεκριμένα η μηχανή και το βαγόνι με τις αποσκευές του τρένου 506 της γραμμής Amtrak Cascades, που συνδέει το Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας με το Γιουτζίν του Όρεγκον, εκτροχιάστηκαν στη Γέφυρα του Κόλπου Τσέιμπερς στο Στίλακουμ της Ουάσινγκτον.

Από το ατύχημα προκλήθηκαν αρκετοί τραυματισμοί, ωστόσο κανείς επιβάτης ή μέλος του πληρώματος δεν φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Από τις εικόνες που μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, φαίνεται σαν τρία ή τέσσερα βαγόνια της αμαξοστοιχίας να εκτροχιάστηκαν εν μέρει ή τελείως, με τη μηχανή να έχει ανατραπεί και να κείτεται πεσμένη στο ένα πλευρό σε μικρή απόσταση από την ακτή του Πάτζετ Σάουντ.

Οι επιβάτες απομακρύνονται από τον συρμό και επί τόπου βρίσκονται τραυματιοφορείς, με την Amtrak να διαβεβαιώνει πως θα προσφέρει στους ταξιδιώτες εναλλακτικούς τρόπους για να φθάσουν στους προορισμούς τους.