ΔΙΕΘΝΗ

Απαγόρευσαν σε παιδιά να στείλουν γράμμα στο Άγιο Βασίλη λόγω προσωπικών δεδομένων

Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου 2018, 09:01 / Ανανεώθηκε 27 Νοεμβρίου 2018, 17:38
Απαγόρευσαν σε παιδιά να στείλουν γράμμα στο Άγιο Βασίλη λόγω προσωπικών δεδομένων
Facebook Twitter Whatsapp

Τα παιδιά της γερμανικής πόλης Ροτ είναι απογοητευμένα

Διαφορετικές θα είναι οι φετινές γιορτές στην πόλη Ροτ της Βαυαρίας, καθώς τα παιδιά δεν θα μπορούν να κρεμάνε τα γράμματα που στέλνουν στον Άγιο Βασίλη στο δέντρο που βρίσκεται στην αγορά της πόλης, λόγω του νόμου της ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τα παιδιά της πόλης είναι απογοητευμένα μετά την απόφαση του συμβουλίου της πόλης να μην τοποθετηθούν τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη στο μεγάλο δέντρο στην κεντρική αγορά. Μάλιστα, όποιος εναντιωθεί απειλείται με πρόστιμο.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η απόφαση αυτή στηρίζεται στο νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς στα γράμματα αναγράφονται σημαντικές λεπτομέρειες, όπως ονόματα, ηλικίες και διευθύνσεις, ώστε να.. γνωρίζει ο Άγιος Βασίλης που θα στείλει τα δώρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός Antenna Bayern, ανέφερε ότι θα συνεργαστεί με εμπειρογνώμονες προκειμένου να βρεθεί μία λύση και τελικώς τα παιδιά να μπορέσουν να κρεμάσουν στο δέντρο τα γράμματά τους προς τον Αγιο Βασίλη.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr