ΔΙΕΘΝΗ

Μαφιόζικη εκτέλεση αστυνομικού που συνέλαβε τον γιο του Ελ Τσάπο – Τον «γάζωσαν» με 155 σφαίρες (βίντεο)

Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου 2019, 09:00 / Ανανεώθηκε 8 Νοεμβρίου 2019, 09:51
Μαφιόζικη εκτέλεση αστυνομικού που συνέλαβε τον γιο του Ελ Τσάπο – Τον «γάζωσαν» με 155 σφαίρες (βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Η εκτέλεση έγινε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Κουλιακάν, η οποία θεωρείται η βάση του καρτέλ Σιναλόα.

Τη δολοφονία 32χρονου αστυνομικού, ο οποίος είχε παίξει ενεργό ρόλο στην μεγάλη επιχείρηση σύλληψης του γιου του Ελ Τσάπο, κατέγραψε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Η εκτέλεση έγινε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Κουλιακάν, η οποία θεωρείται η βάση του καρτέλ Σιναλόα.

Τον αστυνομικό φαίνεται πως τον παρακολουθούσαν οι δολοφόνοι του κατά την διάρκεια της διαδρομής του προς το εμπορικό κέντρο.

Στο βίντεο εμφανίζονται οι δράστες με το κόκκινο αυτοκίνητο να φτάνουν δευτερόλεπτα μετά το λευκό Nissan που οδηγούσε το θύμα.

Οι δράστες φαίνεται αμέσως να βγαίνουν από το όχημά του και με πυροβόλα στα όπλα να προσεγγίζουν το λευκό αυτοκίνητο. Οι σκηνές που ακολουθούν προκαλούν σοκ.

Ο αστυνομικός ανήμπορος να αντιδράσει δέχεται μέσα στο αμάξι καταιγισμό από σφαίρες. Συνολικά 155 σφαίρες από τα αυτόματα όπλα γάζωσαν τον ίδιο και το αμάξι. Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στην θέση του οδηγού.

Ο αστυνομικός ο οποίος δολοφονήθηκε με αυτό τον βάναυσο τρόπο είχε παίξει ενεργό ρόλο στην επιχείρηση σύλληψης του γιου, Οβίντιο Γκουζμάν Λόπεζ, του Ελ Τσάπο η οποία εξελίχθηκε σε φιάσκο καθώς το καρτέλ Σιναλόα εγκλώβισε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι τελευταίοι να τον παραδώσουν.