ΔΙΕΘΝΗ

Γκάφα ολκής του Μπάκιγχαμ: Έμπαιναν στη επίσημη ιστοσελίδα και έβλεπαν… κινέζικο πορνό!

Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου 2020, 07:00 / Ανανεώθηκε 18 Φεβρουαρίου 2020, 07:04
Γκάφα ολκής του Μπάκιγχαμ: Έμπαιναν στη επίσημη ιστοσελίδα και έβλεπαν… κινέζικο πορνό!
Facebook Twitter Whatsapp

Τεράστιο λάθος

Σε μία απίστευτη γκάφα υπέπεσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς χωρίς να το καταλάβουν το επίσημο site της βασιλικής οικογένειας προωθούσε τους επισκέπτες του σε σελίδα κινεζικού πορνό αντί στον ουαλικό φιλανθρωπικό οργανισμό Dolen Cymru, στον οποίο πατρόνας είναι ο πρίγκιπας Χάρι.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα: «Η σχέση της Ουαλίας με το Λεσόθο ξεκίνησε το 1985 και έχουν αναπτυχθεί εκπαιδευτικοί δεσμοί, ευρύτεροι δεσμοί με νέους ανθρώπους, αλλά και οργανισμοί για υγεία, γυναίκες και εκκλησίες».

Ωστόσο ο σύνδεσμος από το site της βασιλικής οικογένειας (royal.uk) οδηγεί σε κινεζική πορνογραφική ιστοσελίδα όπου προτείνονται άλλοι σύνδεσμοι σε live sex σόου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο σύνδεσμος υποτίθεται ότι οδηγεί στο site του Dolen, που ιδρύθηκε το 1985 και σκοπεύει να δημιουργήσει μακρόχρονη, θετική αλλαγή στο ανατολικό βασίλειο του Λεσόθο αλλά και στις κοινότητες της Ουαλίας. Ο οργανισμός έχει βάση το Κάρντιφ και δουλεύει προτείνοντας μεταξύ τους επαγγελματίες από σχολεία και νοσοκομεία ενώ μοιράζονται τις μεθόδους τους. Ο πρίγκιπας Χάρι χρίστηκε πατρόνας του οργανισμού το 2007 ενώ ανέλαβε καθήκοντα στο Λεσόθο το 2004, στη διάρκεια της χρονιάς που πήρε το διάλειμμα από τις σπουδές του.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr