ΔΙΕΘΝΗ

Εικόνες – σοκ από νοσοκομείο του Ντιτρόιτ με νεκρούς στους σάκους

Δημοσίευση 15 Απριλίου 2020, 16:00 / Ανανεώθηκε 15 Απριλίου 2020, 16:41
Εικόνες – σοκ από νοσοκομείο του Ντιτρόιτ με νεκρούς στους σάκους
Facebook Twitter Whatsapp

Οι φωτογραφίες, αποτυπώνουν το μέγεθος της τραγωδίας όπου πτώματα, τυλιγμένα σε σακούλες είναι πεταμένα σε αποθήκες του νοσοκομείου.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που εξασφάλισε το CNN από εργαζόμενους στο Νοσοκομείο του Sinai-Grace στο Ντιτρόιτ. Οι φωτογραφίες, αποτυπώνουν το μέγεθος της τραγωδίας όπου πτώματα, τυλιγμένα σε σακούλες είναι πεταμένα σε αποθήκες του νοσοκομείου.

Οι υπάλληλοι που απέστειλαν τις φωτογραφίες ζήτησαν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους, πράγμα το οποίο το διεθνές ειδησεογραφικό σεβάστηκε όπως μεταδίδει.

Πηγές που μίλησαν στο CNN αναφέρουν ότι οι χώροι αυτοί χρησιμοποιούνταν προηγουμένως είτε για να αποθηκεύονται απορρυπαντικά είτε για να γίνονται έρευνες. Ο λόγος που έγινε αυτό όπως λένε είναι ότι στο νεκροτομείο δεν υπάρχει πλέον χώρος για άλλα πτώματα. Εργαζόμενος στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ίδιου νοσοκομείου λέει ότι δεν υπάρχουν άλλα κρεβάτια.

Όπως καταγράφει το CNN, το νοσοκομείο παρήγγειλε επιπλέον χώρους για αποθήκευση πτωμάτων. Παρά τις σοκαριστικές εικόνες, εργαζόμενοι στο νοσοκομείο λένε ότι ο αριθμός ασθενών με κορωνοϊό, που χρήζουν νοσηλείας έχει μειωθεί συγκριτικά με τις πρώτες μέρες του Απρίλη.