ΔΙΕΘΝΗ

Το αμερικανικό Πεντάγωνο αποχαρακτήρισε τρία βίντεο με «αερομαχίες» μαχητικών και UFO

Δημοσίευση 28 Απριλίου 2020, 08:00 / Ανανεώθηκε 28 Απριλίου 2020, 10:07
Το αμερικανικό Πεντάγωνο αποχαρακτήρισε τρία βίντεο με «αερομαχίες» μαχητικών και UFO
Facebook Twitter Whatsapp

Το αμερικανικό Πεντάγωνο προχώρησε στον αποχαρακτηρισμό τριών βίντεο για να ξεκαθαριστεί κάθε παρανόηση σχετικά με το αν τα πλάνα είναι αληθινά ή όχι.

Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας προχώρησε στον αποχαρακτηρισμό τριών βίντεο με συναντήσεις αμερικανικών μαχητικών με Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα (UFO), προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι οι εικόνες είναι πραγματικές και αληθινές.

Το ένα από τα βίντεο έχει καταγραφεί το 2004 και τα άλλα δύο το 2015.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου, οι κρατικοί αξιωματούχοι έκριναν ότι τα πλάνα «δεν αποκαλύπτουν κάποιο ευαίσθητο στοιχείο ή σύστημα».

«Δίνουμε στη δημοσιότητα τα βίντεο προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε κάθε παρανόηση σχετικά με το αν τα πλάνα είναι αληθινά ή όχι όπως και για το αν υπάρχει κάτι περισσότερο», προστίθεται στην ανακοίνωση. «Τα εναέρια φαινόμενα που έχουν καταγραφεί στα βίντεο εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως "αγνώστου ταυτότητας"».

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ένα σκούρο κυκλικό αντικειμένο να πετάει μπροστά από ένα τζετ, στο δεύτερο καταγράφεται ένα μικρό αντικείμενο να τρέχει στο έδαφος με μοναδική ταχύτητα και στο τρίτο φαίνεται ένα κυκλικό αντικείμενο αρχικά να επιταχύνει, στη συνέχεια να επιβραδύνει και τέλος να πλησιάζει την κάμερα του πιλότου του μαχητικού.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr