ΔΙΕΘΝΗ

Πρώην υπουργός και νυν βουλευτής των Τόρις συνελήφθη - Κατηγορείται για βιασμό

Δημοσίευση 2 Αυγούστου 2020, 09:00 / Ανανεώθηκε 2 Αυγούστου 2020, 09:18
Πρώην υπουργός και νυν βουλευτής των Τόρις συνελήφθη - Κατηγορείται για βιασμό
Facebook Twitter Whatsapp

Κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση αντιμετωπίζει πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας που συνελήφθη.

 

Πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας συνελήφθη έπειτα από κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την βρετανική αστυνομία και τους Sunday Times.

Το όνομα του βρετανού πολιτικού δεν αποκαλύφθηκε, αλλά η μητροπολιτική αστυνομία ανακοίνωσε ότι άρχισε έρευνα έπειτα από κατηγορίες που αφορούν σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν σε περισσότερες της μίας περιπτώσεις.

«Πενηντάχρονος συνελήφθη το Σάββατο 1η Αυγούστου, ύποπτος για βιασμό. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση» και θα παρουσιασθεί ενώπιον της δικαιοσύνης στα μέσα του Αυγούστου, διευκρίνισε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, οι κατηγορίες διατυπώθηκαν από πρώην κοινοβουλευτική συνεργάτιδα και αφορούν στέλεχος του Συντηρητικού Κόμματος, πρώην υπουργό και νυν βουλευτή.

Εκπρόσωπος των Τόρις δήλωσε σύμφωνα με το Press Association, ότι τέτοιες καταγγελίες αντιμετωπίζονται με εξαιρετική σοβαρότητα, αλλά απέφυγε να κάνει άλλο σχόλιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ