ΔΙΕΘΝΗ

Εκρήξεις στη Βηρυτό – Νέο βίντεο: Πώς το ωστικό κύμα συνθλίβει αυτοκίνητο

Δημοσίευση 5 Αυγούστου 2020, 16:00 / Ανανεώθηκε 5 Αυγούστου 2020, 16:11
Εκρήξεις στη Βηρυτό – Νέο βίντεο: Πώς το ωστικό κύμα συνθλίβει αυτοκίνητο
Facebook Twitter Whatsapp

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν την αναζήτηση επιζώντων σε μια θάλασσα από συντρίμμια στις ισοπεδωμένες συνοικίες, τα νοσοκομεία πασχίζουν να περιθάλψουν τους εκατοντάδες τραυματίες μετά την τραγωδία που συγκλόνισε την υφήλιο.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο που σχετίζονται με τις γιγαντιαίες εκρήξεις της Τρίτης  στη Βηρυτό. Από το ωστικό κύμα δεν γλίτωσαν ούτε οι οδηγοί που κινούνται πολλά χιλιόμετρα μακριά σε αυτοκινητόδρομο.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από αυτοκίνητο, φαίνεται η στιγμή της έκρηξης αλλά και το τρομακτικό ωστικό κύμα το οποίο λίγα δευτερόλεπτα μετά σαρώνει τα πάντα στο διάβα του, συνθλίβοντας τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Εν τω μεταξύ, η έκταση της καταστροφής με τους πάνω από 100 νεκρούς και τους τουλάχιστον 4.000 τραυματίες αποκαλύφθηκε με το πρώτο φως της ημέρας. Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν την αναζήτηση επιζώντων σε μια θάλασσα από συντρίμμια στις ισοπεδωμένες συνοικίες, τα νοσοκομεία πασχίζουν να περιθάλψουν τους εκατοντάδες τραυματίες μετά την τραγωδία που συγκλόνισε την υφήλιο και οι Αρχές προειδοποιούν ότι ο απολογισμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.