ΔΙΕΘΝΗ

Πρωτοφανής ενέργεια από την Τουρκία: Με ελληνικούς υπότιτλους οι δηλώσεις Ερντογάν στο Anadolu

Δημοσίευση 11 Αυγούστου 2020, 21:00 / Ανανεώθηκε 11 Αυγούστου 2020, 21:41
Πρωτοφανής ενέργεια από την Τουρκία: Με ελληνικούς υπότιτλους οι δηλώσεις Ερντογάν στο Anadolu
Facebook Twitter Whatsapp

Αποσπάσματα δηλώσεων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα ελληνικά. Στην ανάρτηση συμπεριλαμβάνεται βίντεο που έχει υποτιτλιστεί στα ελληνικά, με αποσπάσματα των χθεσινών δηλώσεων του Τούρκου προέδρου. 

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu προχώρησε σε μία πρωτοφανή ενέργεια, καθώς παρουσίασε τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη Δευτέρα μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου με ελληνικούς υπότιτλους.

«Ελάτε, ως όλες οι χώρες του Μεσογείου, να ενωθούμε και να βρούμε μια φόρμουλα αποδεκτή από όλους που θα προστατεύει τα δικαιώματα όλων» σχολιάζει στα ελληνικά στον λογαριασμό του στο Twitter το Anadolu. Και ταυτόχρονα επισυνάπτει και βίντεο με τις χθεσινές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν μετά το πέρας της συνεδρίασης του τουρκικού Υπουργικού Συμβουλίου, και αυτές με ελληνικούς υπότιτλους.

Το μεταφρασμένο στα ελληνικά βίντεο, έχει επίσης προστεθεί και στο κείμενο της είδησης στον επίσημη ιστοσελίδα του πρακτορείου Anadolu.

Στην ανάρτηση συμπεριλαμβάνεται βίντεο που έχει υποτιτλιστεί στα ελληνικά, με αποσπάσματα των χθεσινών δηλώσεων του Τούρκου προέδρου, υπό το σχόλιο:

«Ελάτε, ως όλες οι χώρες του Μεσογείου, να ενωθούμε και να βρούμε μια φόρμουλα αποδεκτή από όλους που θα προστατεύει τα δικαιώματα όλων»

Η ανάρτηση: