ΔΙΕΘΝΗ

Σάλος με διεστραμμένο γιατρό που ασελγούσε σε ναρκωμένες ασθενείς – Υποστήριξε ότι τις θεράπευε με το μόριό του!

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2020, 15:00 / Ανανεώθηκε 11 Οκτωβρίου 2020, 15:08
Σάλος με διεστραμμένο γιατρό που ασελγούσε σε ναρκωμένες ασθενείς – Υποστήριξε ότι τις θεράπευε με το μόριό του!
Facebook Twitter Whatsapp

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη επειδή ολοκλήρωνε τις διεστραμμένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις σε ναρκωμένες ασθενείς του.

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε κατά τη σύλληψή του ένας γιατρός στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, που καταδικάστηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη επειδή ολοκλήρωνε τις διεστραμμένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις σε ναρκωμένες ασθενείς στην κλινική ύπνου όπου εργαζόταν.

Ο Αλί Χοράμι, που είναι και πατέρας δύο παιδιών, ασέλγησε σε πέντε θύματά του – ανάμεσά τους ένα 16χρονο κορίτσι -, που κοιμόντουσαν στο πλαίσιο μελέτης ύπνου θωπεύοντας τα στα γεννητικά τους όργανα, τοποθετώντας το μόριό του στα χέρια και τα πόδια τους και αυτοϊκανοποιούμενος όταν έκανε νυχτερινές βάρδιες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2018 στο Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας Glebe στο Γούλκοκ του Σίδνεϊ.

Μάλιστα ο διεστραμμένος 50χρονος γιατρός έριξε υπνωτικό στην πορτοκαλάδα μιας γυναίκας για να κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του, ενώ τα άλλα θύματά του κοιμόντουσαν όταν δέχθηκαν τις σεξουαλικές του επιθέσεις. Ο Χοράμι έκλεινε, μάλιστα, τις κάμερες που κατέγραφαν τις ασθενείς ενώ κοιμόντουσαν, για να μπορεί ανενόχλητος να τις θωπεύει, όπως αποκαλύφθηκε στη διάρκεια της δίκης του.

Προκλητικός και αμετανόητος

Ο γιατρός υποστήριξε ότι επιδιδόταν σε μια μορφή «ταντρικής θεραπείας» των θυμάτων με τη συναίνεσή τους την ώρα που αυτοϊκανοποιούταν. «Δεν προκαλεί ζημιά στην ασθενή, καθώς κοιμάται... Δεν το θεωρώ τεράστιο πρόβλημα, ανεξάρτητα απ’ το τι λέει ο νόμος, δεν είναι παράνομος ο αυνανισμός», είχε υποστηρίξει στην ανάκρισή του.

«Οι ασθενείς μου εμπιστεύονται τις ιατρικές μου γνώσεις και προσπαθώ παντα να τις χρησιμοποιώ για να βοηθάω κόσμο», είχε πει ο 50χρονος στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.