ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Άνδρας απειλεί να πέσει από τον «Πύργο Τραμπ» (Βίντεο)

Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου 2020, 07:00 / Ανανεώθηκε 19 Οκτωβρίου 2020, 07:53
Θρίλερ στις ΗΠΑ: Άνδρας απειλεί να πέσει από τον «Πύργο Τραμπ» (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Ο άνδρας έχει κρεμαστεί από τον 16ο όροφο για πολλές ώρες και ζητά επιτακτικά να δει τον Αμερικανό πρόεδρο. «Δεν θέλω να πεθάνω. Θέλω να διαμαρτυρηθώ» λέει σε μηνυμά που ανέβασε ο ίδιος.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Σικάγο στις ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία ένας άνδρας βρίσκεται κρεμασμένος από τον «Trump Tower» και απειλεί να κόψει με μαχαίρι το σχοινί εάν δεν μιλήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας είναι ασιατικής καταγωγής, είναι οπλισμένος με μαχαίρι, βρίσκεται κρεμασμένος στον 16ο όροφο του ουρανοξύστη των 98 ορόφων και δηλώνει διατεθειμένος να κόψει το σχοινί εάν δεν ικανοποιηθεί το μοναδικό του αίτημα.

Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος απο τον 16ο όροφο του πύργου Τραμπ, ζητάει να του φέρουν τον Αμερικανό πρόεδρο για να του πει απο κοντά τι θέλει και απειλεί πως αν επιχειρήσουν να τον ανεβάσουν θα κόψει το σχοινι. «Δεν θέλω να πεθάνω. Θέλω να διαμαρτυρηθώ» λέει στο μηνυμά του.

Μια ομάδα SWAT και θαλάσσια μονάδα βρίσκονται επίσης στη σκηνή, μαζί με τους πυροσβέστες, ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο μπαλκόνι πάνω από τον άντρα.

Ο ανδράς που απειλεί να αυτοκτονήσει βρίσκεται κρεμασμένος απο τον 16ο όροφο πάνω απο τρεις ώρες με αρκετό κόσμο να έχει συγκεντρωθεί κάτω απο το κτίριο.