ΔΙΕΘΝΗ

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Το εξώφυλλο – μήνυμα του TIME για τη νίκη Μπάιντεν

Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου 2020, 22:00 / Ανανεώθηκε 9 Νοεμβρίου 2020, 22:53
Εκλογές ΗΠΑ 2020: Το εξώφυλλο – μήνυμα του TIME για τη νίκη Μπάιντεν
Facebook Twitter Whatsapp

Με τίτλο «Καιρός για επούλωση» το περιοδικό TIME φιλοξενεί στο κεντρικό άρθρο του νέου τεύχους με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου ανάλυση για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα Τραμπ και την συνακόλουθη ανάδειξη του Τζο Μπάιντεν σε πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο νικητής των εκλογών στις ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η μέλλουσα αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, πρωταγωνιστούν στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time που πρόκειται να εκδοθεί στα 23 Νοεμβρίου και έχει ως κύριο θέμα την ταραχώδη διαδικασία που έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με τίτλο «Καιρός για επούλωση» το περιοδικό TIME φιλοξενεί στο κεντρικό άρθρο του νέου τεύχους με ημερομηνία 23 Νοεμβρίου ανάλυση για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα του Τραμπ και την συνακόλουθη ανάδειξη του Τζο Μπάιντεν σε πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Το μόνο πιο ισχυρό από έναν δράκο είναι ο κυνηγός δράκων. Επί τέσσερα χρόνια, ο Ντόναλντ Τραμπ η ροπή προς τον διχασμό και το χάος ήταν κυρίαρχη στην αμερικανική ζωή» γράφει το δημοσίευμα.

Η νίκη Μπάιντεν, είναι σύμφωνα με το περιοδικό TIME μια απάντηση ενός στιλ πολιτικής που πολλοί φοβούνταν πως είχε εκλείψει για πάντα. Το μήνυμα του νέου προέδρου των ΗΠΑ από το πρώτο λεπτό, ήταν σύμφωνα με το δημοσίευμα, να «αποκαταστήσει την ψυχή αυτού του έθνους». Ωστόσο, το TIME σχολιάζει πως τα μηνύματα από μόνα τους δεν κερδίζουν εκλογές.

Όπως σημειώνει το άρθρο, ενώ η εκλογή Ομπάμα υπήρξε μια ιστορική στιγμή και εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ μια μεγάλη έκπληξη, αυτή τη φορά, η νίκη Μπάιντεν είναι αποτέλεσμα μιας σταθερής «συζήτησης» ενός άνδρα που γνωρίζει ποιος είναι, αλλά και τι είναι εκείνο που χρειάζεται η Αμερική.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr