ΔΙΕΘΝΗ

«Γρήγορα» τεστ για κορωνοϊό διενεργεί δοκιμαστικά η Lufthansa

Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2020, 05:00 / Ανανεώθηκε 12 Νοεμβρίου 2020, 14:43
«Γρήγορα» τεστ για κορωνοϊό διενεργεί δοκιμαστικά η Lufthansa
Facebook Twitter Whatsapp

Τα τεστ γίνονται από την Πέμπτης στις πτήσεις Μόναχο - Αμβούργο και θα ακολουθήσει η γραμμή Βιέννης – Βερολίνου.

Δοκιμαστικό πρόγραμμα διενέργειας «γρήγορων» τεστ κορωνοϊού στους επιβάτες της ξεκίνησε την Πέμπτη η Lufthansa, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν επιβάτες παρέχοντάς τους ασφαλείς υπηρεσίες.

Τα τεστ γίνονται από την Πέμπτης στις πτήσεις Μόναχο - Αμβούργο και θα ακολουθήσει η γραμμή Βιέννης - Βερολίνου, η οποία εξυπηρετείται από την θυγατρική της, την Austrian Airlines.

Η υποχρέωση αφορά όλους τους επιβάτες, οι οποίοι, εναλλακτικά, μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό μοριακό τεστ το πολύ 48 ωρών ή να αλλάζουν χωρίς κόστος την κράτησή τους.

Τα νέα μέτρα περιορισμού, που τίθενται πλέον σε εφαρμογή σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, εξακολουθούν να κρατούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα την επιβατική κίνηση. Από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας, στην Φρανκφούρτη, έγινε σήμερα γνωστό ότι τον Οκτώβριο εξυπηρετήθηκαν 1,07 εκατομμύριο επιβάτες, κατά 83,4% λιγότεροι από ό,τι τον ίδιο μήνα του 2019. Την ίδια ώρα ωστόσο ο όγκος των εμπορευματικών μεταφορών και των αεροπορικών αποστολών αυξήθηκε κατά 1,8% στους 178.702 τόνους.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr