ΔΙΕΘΝΗ

Τι τρέχει με τον Πούτιν; Έπαθε κρίση βήχα στον «αέρα» – Η απάντηση του Κρεμλίνου (βίντεο)

Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου 2020, 16:00 / Ανανεώθηκε 19 Νοεμβρίου 2020, 16:58
Τι τρέχει με τον Πούτιν; Έπαθε κρίση βήχα στον «αέρα» – Η απάντηση του Κρεμλίνου (βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Το Κρεμλίνο διέψευσε επανειλημμένα ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Αργότερα μάλιστα το γραφείο του Ρώσου προέδρου, δημοσίευσε τροποποιημένη τη στιγμή του επίμονου βήχα.

Αγωνία επικρατεί στη Ρωσία για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς άρχισε να βήχει έντονα και συνεχόμενα στη διάρκεια τηλεοπτικής διαδικτυακής διάσκεψης σχετικά με τον κορωνοϊό.

Το Κρεμλίνο διέψευσε επανειλημμένα ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Αργότερα μάλιστα το γραφείο του Ρώσου προέδρου, δημοσίευσε τροποποιημένη τη στιγμή του επίμονου βήχα του όπου πλέον δεν φαίνεται τόσο έντονη η κρίση του.

Ο υπουργός Οικονομικών και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι ενημέρωναν τον Πρόεδρο της Ρωσίας για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε περιοχές λόγω του κορωνοϊού όταν ο Πούτιν άρχισε να βήχει, σε τέτοιο βαθμό που δυσκολευόταν και να μιλήσει, προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του. Χρειάστηκε να ζητήσει αρκετές φορές συγγνώμη και να βάλει το χέρι μπροστά στο στόμα του προσπαθώντας να συγκρατήσει τον βήχα του.

Το πρακτορείο TASS απηύθυνε ερώτηση στο Κρεμλίνο σχετικά με την υγεία του Πούτιν αλλά ειπώθηκε ότι όλα είναι απολύτως φυσιολογικά. «Ο πρόεδρος απολογήθηκε και συνέχισε τη διάσκεψη χωρίς καμία διακοπή» αναφέρθηκε. Ο Πούτιν είπε στη διάρκειας μιάμισης ώρας τηλεδιάσκεψη ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ κρίσιμη σε διάφορες περιοχές και κάλεσε τον ΥΠΟΙΚ του να παρέχει βοήθεια.

Δείτε το βίντεο: