ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτες αποκαλύψεις για το κορωνο-όργιο με ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες: Πέρασαν τους αστυνομικούς για… στρίπερ

Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου 2020, 23:00 / Ανανεώθηκε 4 Δεκεμβρίου 2020, 23:11
Απίστευτες αποκαλύψεις για το κορωνο-όργιο με ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες: Πέρασαν τους αστυνομικούς για… στρίπερ
Facebook Twitter Whatsapp

Τι αποκάλυψε ο 29χρονος διδακτορικός φοιτητής Ντέιβιντ Μανζέλι που είναι ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα του συγκεκριμένου πάρτι.

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για πάρτι – όργιο εν μέσω πανδημίας, στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετείχε και ο Ούγγρος ευρωβουλευτής Ζάγιερ Γιόζεφ.

Mετά τον σάλο που προκλήθηκε,, ο διοργανωτής της έξαλλης συγκέντρωσης υποστήριξε ότι ορισμένοι καλεσμένοι θεώρησαν πως οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα ήταν μέρος του «κόλπου» για να αυξηθεί ο δείκτης διασκέδασης.

Ο Ντέιβιντ Μανζέλι είπε, συγκεκριμένα, ότι ορισμένοι από τους 30 άντρες καλεσμένους «προσπάθησαν να κατεβάσουν το παντελόνι των αστυνομικών, επειδή πίστευαν ότι η επιδρομή τους ήταν μέρος του σκεπτικού του πάρτι».

Ο 29χρονος διδακτορικός φοιτητής Ντέιβιντ Μανζέλι είναι ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα του συγκεκριμένου πάρτι. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του ιδίου, ο αρχικός προγραμματισμός συμπεριελάμβανε μόλις 10 άτομα, τα οποία μάλιστα θα έπρεπε ήδη να έχουν νοσήσει από κορωνοϊό έτσι ώστε να ελαττωθεί η πιθανότητα μόλυνσης.

«Τελικά εμφανίστηκαν 25 άτομα γιατί κάποιοι έφεραν φίλους τους στο πάρτι», αναφέρει ο ίδιος συμπληρώνοντας πως δεν γνώριζε τον Ούγγρο ευρωβουλευτή.

Ο Σάγιερ υπέβαλε την παραίτησή του από ευρωβουλευτής την Κυριακή, επικαλούμενος αδιευκρίνιστους «ηθικούς» λόγους. Σε νέα ανακοίνωσή του, την Τρίτη, ζήτησε συγγνώμη επειδή παραβίασε τη βελγική νομοθεσία.

Ο Σάγιερ είναι ιδρυτικό μέλος του Fidesz και υπήρξε στενός σύμμαχος του Όρμπαν για περισσότερα από 30 χρόνια. Έπαιξε μάλιστα βασικό ρόλο στην αναθεώρηση του ουγγρικού Συντάγματος, μετά τη νίκη του Όρμπαν στις εκλογές το 2010.

Ο Σάγιερ υπέβαλε την παραίτησή του από ευρωβουλευτής την Κυριακή, επικαλούμενος αδιευκρίνιστους «ηθικούς» λόγους. Σε νέα ανακοίνωσή του, την Τρίτη, ζήτησε συγγνώμη επειδή παραβίασε τη βελγική νομοθεσία.

Ο ανεξάρτητος ιστότοπος Telex, τονίζοντας ότι δεν κρίνει την ιδιωτική ζωή κανενός, σημειώνει ότι το πρόβλημα «είναι το ψέμα, η ατιμία». Το Fidesz, υπενθύμισε, «επιτίθεται στις σεξουαλικές μειονότητες στην Ουγγαρία λέγοντας ότι προστατεύει την ομαλότητα».

«Ενώ (ο Γιόζεφ Σάγιερ) περνούσε καλά στις Βρυξέλλες, σε μια πόλη ανοιχτή στους ΛΟΑΔ, καθιστούσε αδύνατη τη ζωή για αυτούς στην Ουγγαρία, ξαναγράφοντας το Σύνταγμα», σημείωσε στο Twitter ο Σάμπολκς Πάνιι, δημοσιογράφος στον ερευνητικό ιστότοπο Direkt36.

Να σημειωθεί ότι η σύζυγος του 59χρονου πολιτικού, η Τούντε Χάντο, είναι σήμερα μέλος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ουγγαρίας.

Ο Σάγιερ, που είναι νομικός, παρουσιαζόταν ως ένας από τους πολιτικούς που συνέγραψαν το νέο Σύνταγμα, το οποίο υιοθετήθηκε το 2011. Στο κείμενο αυτό υπάρχει ένα άρθρο το οποίο ορίζει τον γάμο ως «ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας», αφού η κυβέρνηση ήθελε να υπερασπιστεί τις «χριστιανικές αξίες».

Η κυβέρνηση του Όρμπαν θέλει τώρα να ορίσει ότι «η μητέρα είναι γυναίκα, ο πατέρας είναι άνδρας», να απαγορεύσει στα ζευγάρια του ίδιου φύλου να υιοθετούν παιδιά και την αλλαγή φύλου στα ληξιαρχεία.

«Ενώ οι πολιτικοί του Fidesz μας έδιναν μαθήματα για τον χριστιανισμό και την οικογένεια, διάγουν μια εντελώς διαφορετική ζωή», σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός Φέρεντς Γκιούρσανι.

Η υπόθεση θυμίζει εκείνη του δημάρχου του Γκιορ, μιας πόλης που αποτελεί τον οικονομικό πνεύμονα της Ουγγαρίας, ο οποίος πέρσι ενεπλάκη σε σκάνδαλο, όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του από ένα «σεξ πάρτι» σε ένα γιοτ. Όμως «αυτή τη φορά δεν πρόκειται για έναν τοπικό αξιωματούχο που πιάστηκε στα πράσα, αλλά για τον υπ’ αριθμόν 1 συντάκτη του Συντάγματος, τον ιδρυτή του Fidesz και τον έμπιστο του Βίκτορ Όρμπαν», σημείωσε το Telex.

«Η εξαφάνιση του Γιόζεφ Σάγιερ», ο οποίος γνώριζε καλά τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών αφού ήταν ευρωβουλευτής από το 2004, «θα αποδυναμώσει τη θέση του Βίκτορ Όρμπαν», εκτίμησε ο πολιτολόγος Ζόλταν Λάκνερ του περιοδικού Jelen.