ΔΙΕΘΝΗ

Μελάνια -Βασίλισσα Ράνια: Οι ωραιότερες σύζυγοι ηγετών συναντήθηκαν και παραλήρησε το διαδίκτυο!

Δημοσίευση 5 Απριλίου 2017, 22:41 / Ανανεώθηκε 6 Απριλίου 2017, 16:31
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ υποδέχτηκαν πριν από λίγο βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας και της Βασίλισσα Ράνια  στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ υποδέχτηκαν πριν από λίγο τον βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας και της Βασίλισσα Ράνια  στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον.

Ο Πρόεδρος Tραμπ και ο ηγέτης της Ιορδανίας πραγματοποιούν συνάντηση για να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων, όπως η σύγκρουση στη Συρία, οι προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας και η συνεργασία τους στη Μέση Ανατολή.

Ωστόσο οι δύο κυρίες έκλεψαν την παράσταση και ήδη έχουν αρχίσει οι συγκρίσεις καθώς η βασίλισσα Ράνια θεωρείται η επιτομή της κομψότητας και για πολλούς η πιο όμορφη σύζυγος ηγέτη στον κόσμο.

Oι δύο σύζυγοι των ηγετών θα γευματίσουν μαζί όσο διαρκεί η συνάντηση Τραμπ- Αμπντάλα και στη συνέχεια θα επισκεφθούν ένα δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου

Οι φωτογράφοι θα είναι επί ποδός για να καταγράψουν κάθε τους κίνηση και τα αυριανά εξώφυλλα θα έχουν σίγουρα πολλές αναφορές στις δύο κυρίες.